01 / 05 / 2024

İngiltere ekonomisi ne durumda

İngiltere ekonomisi ne durumda

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi verilerine göre, ülke ekonomisinde aylık kayıtların tutulmaya başlandığı 1997 yılından bu yana en sert daralmayı gerçekleştirdi.

İngiltere ekonomisi 2015'te yavaşlayacak!

Merkezi Londra'da bulunan ekonomik araştırmalar kuruluşu EY Item Club'tan yapılan açıklamaya göre İngiltere'de bu yıl sonunda ekonomik büyüme yüzde 3,1 olarak beklenirken, gelecek yıl için bu oran 2,4'e çekildi.

Oğuzhan Çetinsaya kimdir? İş hayatı ne zaman başladı? Hangi alanlarda rol aldı?

Oğuzhan Çetinsaya ne zaman doğdu? Hangi alanda eğitim aldı? İngiltere’de hangi konularda sertifika aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Oğuzhan Çetinsaya ile ilgili merak edilen her şey...

İngiltere ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 0,1 büyüdü!

Açıklanan rakamlara göre, İngiltere ekonomisi 2023 yılının ilk çeyreğinde yüzde 0,1 büyürken, Mart'ta yüzde 0,3 daralma gösterdi.

Ford Transit Custom,minibüs,kamyonet fiyatları ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Yakıt ekonomisi sağlayan ve tüm modellerde, yolcularınıza kolay bağlantını keyfi sunan Ford transit modelleri 2023'te de çok tutulmaya başladı. Peki Ford Transit Custom,minibüs,kamyonet 16 Ocak 2023 fiyatları ne kadar? 

İngiltere ekonomisi şaşırttı! Ülke, dünya piyasalarına sürpriz yaptı. Düşüş bekleniyordu, beklentilerin aksine büyüdü

Dünya ekonomisinin içinde olduğu küçülme trendine karşın İngiltere ekonomisi beklenenin aksine büyüme gösterdi. “Dünya Kupası etkisi” olduğu düşünülen İngiliz ekonomisindeki bu durum kalıcı olur mu, dünyadaki dengeleri nasıl etkiler? İşte yanıtı…

Fiat 500 fiyatları ne kadar? İşte Fiat 500 29 Kasım 2022 fiyat listesi!

İngiltere'de Yılın En İyi Otomobil ödüllerine layık görülen Fiat 500 fiyatları ne kadar? İşte Fiat 500 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

İngiltere ekonomisi küçülmeye gidiyor! Veriler şoke etti!

İngiltere ekonomisi, açıklanan son verilere göre; ağustos ayında aylık bazda yüzde 0,3 daraldı. İşte detaylar…

Rus zenginler gayrimenkul için Birleşik Arap Emirlikleri'ne akın ediyor!

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Avrupa Birliği'nden gelen mali yaptırımların sıkılaşmasıyla beraber Rus zenginler iş kurmak ve gayrimenkul satın almak için Birleşik Arap Emirlikleri'ne yöneldi. 

İngiltere Kraliyet Ailesi'ne ait evlerin değeri ne kadar? 

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin üyelerinin yaşadıkları evler ve maliyetleri her zaman tartışma konusu oldu. Peki, bu evlerin değeri ne kadar? İşte detaylar...

Türkiye ekonomisi liderliğe yükseldi!

Türkiye ekonomisi 2021 yılının üçüncü çeyreğinde yüzde 7,4 büyüme kaydetti. Yılın diğer iki verisi göz önüne alındığında ekonomik büyüme rakamlarının çift haneli rakamlara ulaşacağı beklentisi güçlendi.

Londra'da 305 metrelik Lale Gökdeleni'ne onay çıktı!

İngiltere'nin başkenti Londra’da Lale Gökdeleni’ne onay çıktı. Lale Gökdeleni'nin yüksekliği 305 metre olacak...

Cem Yılmaz, XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’ne damga vuracak!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından Soysal iş birliği ile düzenlenen XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'ne katılacak...

Türk Lirası'ndaki değer kaybının inşaat sektörüne etkisi!

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Guardian, Türk Lirası'ndaki değer kaybının inşaat sektörüne etkisine dair bir haber yaptı.

İngiltere 10 ayda, güneşten Türkiye’nin yüzde 40’ı kadar enerji üretti!

Güneşin en kıt olduğu ülkeler arasında yer alan İngiltere’nin bu yılın ilk 10 ayında güneş enerjisinden elde ettiği güç, Türkiye’nin bu yıl içinde çok sayıda yatırım yapmasına karşın toplam güneş enerji gücünün yüzde 40’ına denk geliyor.

İngiltere ekonomisi ne durumda Haberi

İngiltere ekonomisi ne durumda

İngiliz ekonomisi nisan ayında aylık bazda yüzde 20,4 daraldı. İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi’nin (ONS) verilerine göre, İngiliz ekonomisi nisan ayında aylık bazda yüzde 20,4 küçülerek, aylık kayıtların tutulmaya başlandığı 1997 yılından bu yana en sert daralmayı kaydetti.

Ülkede şubat, mart, nisan aylarını kapsayan üç aylık dönemde ise yüzde 10,4 daralma görüldü. Verilere ilişkin değerlendirmede bulunan İstatistik Başkan Vekili Jonathan Athow, “İngiltere’de nisan ayındaki daralma bu zamana kadar ki sen sert daralma. Mart ayındaki daralmanın üç katından, koronavirüs öncesinde gördüğümüz en sert daralmanın ise 10 katından fazla.” İfadelerini kullandı.

Athow, “Ekonominin hemen her alanı darbe aldı; publar, eğitim, sağlık, araç satışları. Otomotiv üreticileri ve inşaat şirketleri özellikle ağır etkilenenlerden oldu.” dedi.

Öte yandan İngiltere’de koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan karantina tedbirleri 23 Mart’ta başlamış,...