27 / 04 / 2024

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth

İngiliz parlamentosu, Kraliçe 2. Elizabeth'in yıllık gelirini artırmayı düşünüyor. İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in liderliğindeki kraliyet ailesinin serveti, bağlı şirketler, taşınmazlar, sanat koleksiyonları ve mücevherlerle birlikte 20 milyar sterlin.

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Gayrimenkul kraliçesi Taylor Swift Avrupa'da lüks ev arıyor!

Emlak zengini olarak bilinen Taylor Swift, yeni gayrimenkul yatırımı için emlakçı emlakçı gezdiği belirtiliyor.

O ilde 9 adet konut satışa sunuldu! Belediye tarihi verdi: Ev alacaklara müjde! 

İzmir Narlıdere Belediyesi, İzmir ili, Narlıdere ilçesi, 2. İnönü Mahallesi, Sönmez sokakta yer alan 9 adet daireyi satıyor. Peki İzmir Narlıdere'de yer alan konutların fiyatları ne kadar?

İngiltere'de iki yıllık sabit konut kredisi faizi yüzde 6,63'e yükseldi!

Finansal veri sağlayıcısı Moneyfacts'den yapılan son dakika açıklamasına göre, İngiltere'de ortalama 2 senelik sabit konut kredisi faizi, yüzde 6,63'e çıktı.

Seyrantepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Kağıthane ilçesi, 2. Revizyon Nazım İmar Planı ve Seyrantepe Mahallesi, Batı Kısmı H: Serbest Plan Notu Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beykoz 2. Etap Çengeldere imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi 2. Etap Çengeldere Mahallesi 1429 Ada 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 31 ve 32 Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Yolun kraliçesi Vespa GTS Super 300 Sport 6 Ekim 2022 fiyat listesi!

Tüm zamanların en hızlı, en güçlü Vespa'sı olarak lanse edilen Vespa GTS Super 300 Sport fiyatları ne kadar? İşte Vespa GTS Super 300 Sport 6 Ekim 2022 fiyat listesi...

İngiltere’de banknotlar neden değişiyor? Eski paralar ne olacak?

İngiltere Kraliçesi’nin ölümünün ardından İngiltere’de banknotlar da değişecek ve yeni banknotlar da Kral üçüncü Charles yer alacak.

Trabzonlular dikkat! O ilçe için müjde geldi! Yarın...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi 2. Etap ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Başakşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir ilçesi, 2.Kısım Mahallesi, 264 ada, 1 ve 4 parseller ile 265 adaya ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

4 milyar dolar kripto para vurgunu yapan kraliçenin nerede saklandığı ortaya çıktı

Son dönemin en büyük dijital para vurgununa imza atan Dr. Ruja Ignatova piyasadaki adıyla 'Kripto Kraliçesi'nin nerede saklandığı ortaya çıktı. Ignatova piyasadan 4 milyar dolar vurgun yapıp kayıplara karışmıştı.

Belçika Kralı'ndan 3 Ukraynalı aileye konut tahsisi!

Belçika Kralı Phillip ve Kraliçesi Matilda, Ukrayna'da yaşanan savaştan kaçan toplamda 3 Ukraynalı aileye konut tahsisi yaptı.

Prens William babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacak!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahtının, ikinci varisi olan Prens William'ın babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacağı iddia edildi...

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth Haberi

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth

Parlamentonun alt kanadı Avam Kamarasında komisyon aşamasından dün geçen tasarıya göre, Kraliçe'nin kraliyet ailesine bağlı şirketlerden aldığı kar payı yüzde 15’ten yüzde 25’e çıkarılacak. Bu durumda Kraliçe Elizabeth’in yıllık geliri 76 milyon sterline (348 milyon TL) ulaşacak.


Tasarıya göre, Kraliçe artan geliriyle Buckingham Sarayı’nın 10 yıl sürmesi ve 360 milyon sterline mal olması öngörülen restorasyonuna katkıda bulunacak. Sarayda su ve elektrik tesisatı başta olmak üzere kapsamlı bir yenileme planlanıyor.


Tasarı komisyonda dün yapılan oturumda 2’ye karşı 15 oyla kabul edildi. Karşı oy kullanan İskoç Ulusal Partisi milletvekili Tommy Sheppard, tasarının İngiliz parlamento binası Westminster Sarayı’nın restorasyonu için milletvekillerinin maaşına zam yapmaya benzetti.


Tasarının Avam Kamarası genel kurulundaki oylamada sorunsuz bir şekilde onaylanması bekleniyor.


SERVETİ 20 MİLYAR STERLİN


İngiltere'de Kraliçe 2. Elizabeth’in liderliğindeki kraliyet ailesinin...