17 / 05 / 2024

ingiltere prensi

ingiltere prensi

İngiltere Prensi William ve eşi Kate Karayipler'de tropik bir bahçeye, yüzme havuzuna ve deniz manzarasına sahip olan bir evde tatil yapıyor...

Suudi Veliaht Prensi, geleceğin doğayla uyumlu sıfır karbon şehrini duyurdu!

NEOM içindeki The Line projesini açıklayan Suudi Veliaht Prensi, "Çizgi çekmenin zamanı geldi" diye konuştu.

Suudi Veliaht Prensi: İran ile savaş küresel ekonomiyi çökertir!

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ve İran ile yaşanan gerilime ilişkin açıklamalar yaptı. Bin Selman, İran ile askeri değil, siyasi bir çözümü tercih edeceğini belirtti.

Xavier Hermes ve Kent Prensi Michael, Taksim 360'ı inceledi!

Xavier Hermes ve İngiltere Kent Prensi Michael Franklin, Taksim 360 projesini ziyaret etti. Hermes ve beraberindeki heyet, Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan'dan bilgi aldı.

Monaco Prensi kentsel dönüşümle kazanacak!

Monaco Prensi hem küçük ülkesinde konut sayısını artırmak için eski binaları yıkıp daha yükseklerini inşa ediyor hem de denize ada yapıyor. 

İngiltere Crossrail metro projesinde sona gelindi!

2012 Mart'ta ingiltere'de yapımına başlanılan Crossrail metro projesinde sona gelindi. 44 milyar TL’lik Crossrail projenin açılışı merakla bekleniliyor.

Macaristan Prensi 2. Rakoczi'nin Tekirdağ'daki evi müzeye dönüştürüldü!

Osmanlı İmparatorluğu'nun sahip çıktığı Macaristan Prensi 2'nci Rakoczi'nin, Tekirdağ'da yaşadığı ve müzeye dönüştürülen evin tek sorumlusu Ali Kabul, 35 yıldır müzenin hem yöneticiliğini hem de bakımını yürütüyor.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 10 arttı!

İngiltere'de konut fiyatları artıyor. İngiltere Ulusal istatistik Ofisi (ONS) verilerine göre ingiltere'de bu yılın haziran ayında yıllık bazda konut fiyatları yüzde 10,2 oranında yükseldi.

İdris Güllüce ve Monako Prensi 2. Albert çevreyi konuştu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kenya’da Monako Cumhuriyeti Prensi II. Albert ile birebir görüşme gerçekleştirdi. Bakan Güllüce çevreci çalışmalarından dolayı Prens II. Albert’i tebrik etti ve Prens 2'inci Albert Vakfı hakkında bilgiler aldı.

Lucis Global İstanbul'da lüks konut İngiltere'de otel inşa edecek!

İstanbul'da lüks konut ingiltere'de otel inşa edecek Avantgarde adıyla 3 oteli olan Lucis Global, İstanbul'da 3 otel daha açacak markasını Batı Avrupa'ya taşıyacak. Rumeli Caddesinde yeri olan şirket, burada lüks konut inşa edecek...

Esas Gayrimenkul İngiltere'deki AVM sayısını yediye çıkardı!

Küresel krizin yarattığı fırsatları değerlendiren Esas Gayrimenkul, ingiltere'deki ofis ve AVM yatırımlarına üç yeni AVM ve bir ofis daha ekledi. Böylece Esas Gayrimenkul İngiltere'deki AVM sayısını yediye çıkardı...

İngiltere'de Galler'in Versailles Sarayı otel olarak işletilecek!

Yatırım fonu Jes Capital'in kurucu ortağı Çiğdem Erkman, bugünlerde çok heyecanlı. İngiltere'de Galler'in Versailles Sarayı olarak bilinen ve Kinmel Hail malikanesini otel olarak işletmeye hazırlanıyor.

Suudi Arabistan Prensi'ne Blue Residence'ta 6 dairelik mini saray!

Suudi Arabistan Prensi, Beylikdüzü'ndeki Blue Residance projesinden altı adet daire satın aldı. Satın alma süreci sonrası altı daireyi birleştirdi. Prens, burada 12+2'lik 940 metrekarelik büyüklüğünde mini saray yapıyor.

İngiltere'deki Bellister Kalesi 1,750 Euro'ya kiralanıyor!

İngiltere'de yer alan 19.yüzyıldan kalma tarihi Bellister Kalesi kiralanıyor. Şatonun kira bedeli 1,750 Euro...

ingiltere prensi Haberi

ingiltere prensi
İngiltere Prensi William ve eşi Kate bugünlerde bebek heyecanı yaşıyor. Doğum öncesi Karayipler'in Mustique Adası'na tatile giden çifte, Kate'ın ailesi eşlik etti.  Çiftin kaldığı ev 5 milyon Sterlin (yaklaşık 14 milyon TL). Karayipler'in en pahalı adalarından birinde bulunan ev, tropik bir bahçeye, yüzme havuzuna ve deniz manzarasına...