27 / 04 / 2024

ingilterede çöken kilise

ingilterede çöken kilise

İngiltere Somerset bölgesinde 500 yıllık bir kilise, temelindeki 6 binden fazla iskeletin çürümesi nedeniyle çökme tehlikesi ile karşı karşıya. Yetkililer kilisenin çökmeye başladığını ifade etti...

Altunbüken Holding, Çemberlitaş'ta butik otel açacak!

Gayrimenkul sektöründe 25 yılı geride bırakan Altunbüken Holding, yeni markası Relux Gayrimenkul adı altında lüks ofis ve rezidans projeleri geliştirecek.

Altunbüken Holding gayrimenkul sektörüne Relux Gayrimenkul ile girdi!

Kıymetli maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirmede yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edecek. Şirket lüks ve butik gayrimenkul projeleri geliştirecek.

Altunbüken Ümraniye'de ofis, Ataşehir'de rezidans projesine başladı!

Altunbüken Holding, gayrimenkul sektörüne Relux markasıyla girdi. Projelerini konseptlere ayıran Relux, Ümraniye’de ofis, Ataşehir’de rezidans projesine başladı.

Palandöken'de 2.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Palandöken'in H.Avni Ulaş Mahallesi'nde bulunan arsa 2 milyon 699 bin 424 TL'ye ihale edilecek.

Altunbüken Holding'den gayrimenkule lüks giriş!

Kıymetli maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirmede yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edecek. İşte şirketin hedefleri...

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 adres!

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 adres bilgilerine göre proje İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor. 2 blok şeklinde yükselen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 iletişim!

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 iletişim için 444 3 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmanı yarın yapılacak olan projede daire teslimlerinin 17 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.

Relux RFF 35 Altunbüken İnşaat Evleri!

Relux RFF 35 Altunbüken İnşaat Evleri projesinde toplam 48 adet daire yer alıyor. 2 blok şeklinde yükselen proje Ataşehir Finans Merkezi'ne yakın konumda inşa ediliyor.

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 fiyat listesi!

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 fiyat listesine göre projedeki daireler 310 bin TL'den başlıyor. 2 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor.

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 projesi!

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 projesi fiyat listesine göre projede daireler 310 bin TL'den başlıyor. 11 katlı 2 blok halinde yükselen proje 48 daireden oluşan proje Ataşehir Finans Merkezi'ne yakın konumda yükseliyor.

Gijs Van Vaerenbergh içi dışı bir kilise inşa etti!

Belçika'lı mimar Gijs Van Vaerenbergh içi dışı bir kilise inşa etti. ''Satır aralarını okumak'' adı verilen bu kilise ziyaretçi akınına uğruyor. Yeşil bir araziye yapılan bu kiliseden içeriden dışarıyı, dışarıdan içeriyi rahatlıkla görebiliyorsunuz...

Mike Tyson'ın malikanesi kilise olacak!

Bir dönemin efsanevi boksörü Mike Tyson'ın Ohio'da uzun süredir boş olan malikanesi kilise oluyor. Tyson'ın 1980'lerin sonu, 90'ların başında ikamet ettiği malikanenin bir kilise tarafından satın alındığı ortaya çıktı.

Palandöken'de haftasonu yoğunluğu yaşanıyor!

Kar kalınlığı 105 santimetre olan Erzurum'daki Palandöken Kayak Merkezi'nde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor. Pistleri dolduran yerli ve yabancı turistler, kayak yaparak güzel vakit geçirmeye çalışıyor.

ingilterede çöken kilise Haberi

ingilterede çöken kilise

İngiltere Somerset bölgesinde 500 yıllık bir kilise, temelindeki 6 binden fazla iskeletin çürümesi nedeniyle çöküyor. Bath Abbey Kilisesi'nin temelinde çok sayıda çatlak oluşmaya başlaması üzerine bina incelemeye alındı.


Yetkililer kilisenin çökmeye başladığını, çünkü kilisenin altında binlerce kişinin çok derin olmayan toplu mezarlara gömüldüğünü...