07 / 05 / 2024

ingilterenin güneyinde sel felaketi

ingilterenin güneyinde sel felaketi

Meteoroloji uzmanları, güneybatı İngiltere ve Galler'in batı bölgeleri için aşırı yağış uyarısında bulunmaya devam ederken, İngiltere'de Ocak ayının son 200 yılın en yağışlı ayı olduğu kaydedildi...

Kırgızistan'da yaşanan konut krizi intihar salgınına neden oldu!

Kırgızistan'ın güneyinde yer alan Andarak köyünde kadınlar arasında intihar vakalarında artış yaşanıyor. Dünyanın önde gelen basın kuruluşlarından Eurasianet bölgede yaşanan konut krizinin intiharları tetikleyen bir sebep olduğunu ortaya çıkardı.

Sarıyer Ayazağa 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Sarıyer ilçesi, Ayazağa Mahallesi, 1 ada, 139 parselin güneyinde kalan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Selden etkilenen iller için 50 milyon TL'lik kaynak oluşturduk!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Sel felaketinden etkilenen illerimizde acil ve temel ihtiyaçların karşılanması için 50 milyon TL'lik kaynak oluşturduk. Vatandaşlarımızın normal hayat akışına dönebilmeleri için bu kaynakları kullanacağız." diye konuştu.

BM kalkınma uzmanları açıkladı! Depremden sonra en az 500 bin yeni konut gerekiyor!

Türkiye'de 6 Şubat tarihinde yaşanan deprem felaketinde ölenlerin sayısı 43 bini geçerken, BM kalkınma uzmanları konu ile ilgili açıklamalarında, ülkenin güneyinde 1,5 milyon kişinin evsiz kaldığına ve en az 500 bin yeni evin inşa edilmesi gerektiğini aktardı. İşte ayrıntılar... 

Dolar bu hafta bu rakamı görecek! Selçuk Geçer şimdi açıkladı! Benden duyun...

Dolar kurunun  18,55 TL seviyesini geçmesi ile Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların bu hafta göreceği rakamı ''benden duyun'' diyerek açıkladı. Son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

Dolar 1 saat içinde bu rakamı görecek! Selçuk Geçer'den korkutan açıklama! Çok pişman olursunuz

Yaptığı dolar yorumları ile ekonomi gündeminde ismi sıkça karşımıza çıkan Selçuk Geçer'den korkutan açıklama geldi. Geçer ''Dolar 1 saat içinde bu rakamı görecek''  diyerek elinde dolar olanları uyardı.

Dolar tahminini güncelleyen Selçuk Geçer'den tarihi uyarı!

Dolar kuruyla ilgili tahminini güncelleyen Selçuk Geçer, doların net bir şekilde kırılma yaşayacağını söyleyerek patlama beklediğini ifade etti.

Dolar dönüp dolaşıp bu kadar olacak göreceksiniz! Selçuk Geçer doların 21 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 21 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı ve yatırımcıları uyardı. Dolar dönüp dolaşıp bu kadar olacak....

Dolar yıl sonunda bu rakamı görecek! Dolar tahminleri bir bir çıkan Selçuk Geçer şimdi açıkladı! Hemen bu rakama bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların yıl sonunda göreceği rakamı şimdi açıkladı. Dolarla ilgili tahminleri bir bir çıkan Selçuk Geçer'in açıklaması dudak uçuklattı. Peki dolar kaç lira olacak? İşte Selçuk Geçer'in o açıklaması...

Selçuk Geçer, doların göreceği seviyeyi yatırımcılarla paylaştı

BDDK hamlesinin ardından değerlendirmelerde bulunan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların göreceği seviyeyi yatırımcılarla paylaştı.

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer doların 25 lirayı göreceği tarihi açıkladı! Dolar alacaklar dikkat

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, son videosunda dolar kurunun 25 lirayı göreceğini iddia ederek tarih verdi.

Doları adım adım bilen adam Selçuk Geçer doların için kritik tarihi açıkladı! Dolar yatırımcısı dikkat

Dolar yeni bir rekora doğru koşuyor. Öngörüleri ile yatırımcılara yol gösteren Selçuk Ger ise o tarihe dikkat çekti. İşte detaylar...

Arnavutköy 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesinin Güneyinde Kalan Tecil Harici Alan ve Çevresine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

ingilterenin güneyinde sel felaketi Haberi

ingilterenin güneyinde sel felaketi


İngiltere'nin özellikle güney ve güney batısını etkisi altına alan yoğun yağış nedeniyle ev ve işyerleri sel suları altında kalan yüzlerce kişi tahliye edildi.

Meteoroloji uzmanları, güneybatı İngiltere ve Galler'in batı bölgeleri için aşırı yağış uyarısında bulunmaya devam ederken, İngiltere'de Ocak ayının son 200 yılın en yağışlı ayı olduğu kaydedildi.


Başkent Londra'dan da geçen Thames nehrinin bazı bölümlerinin taşması dolayısıyla nehir boyunca yer alan yerleşim yerlerindeki bin kadar ev sel suları altında kaldı, yüzlerce kişi evlerinden tahliye edildi. Nehirdeki su seviyesinin 1980'li yıllardan bu yana en yüksek seviyeye ulaştığı belirtiliyor.


Sel felaketinden etkilenen bölgelerde görev yapmak için İngiltere'nin güneyine gönderilen 1,600 askeri personel bölgede yardıma hazır bulundurulurken, acil servis hizmetleri de İngiltere'nin güneydoğusundaki Berkshire bölgesinde evlerinde masur kalan aileleri kurtarma çalışmalarını yürütüyor.


"Yoluna koymak...