02 / 05 / 2024

İnİstanbul Davutpaşa satış ofisi

İnİstanbul Davutpaşa satış ofisi

Davutpaşa İnİstanbul fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre uzaklıkta olan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor.

Konut arzının artması için satış teşviki ve arsa gerekli!

İstanbul Ticaret Odası Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi, sektörle ilgili derneklerle bir araya gelerek sektörü değerlendirdi ve çözüm önerileri açıklandı.  Konut arzının artması için satış teşviki ile boş arsanın gerektiği belirtildi. 

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Merkez Bankası'ndan yeni dolar hamlesi! 19,15 TL'den ucuza dolar satılmasın! Aradaki fark açılsın!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası döviz talebini azaltmak için yeni hamlede bulundu. 19,15 TL'den ucuza dolar satılmasın! Aradaki fark açılsın!

Hyundai Kona Elektrik Şubat ayında kaça satılıyor? İşte herkesin merak ettiği aracın 14 şubat 2023 fiyatı!

Hyundai Kona Elektrik modelinin Şubat ayında kaça satıldığı belli oldu. İşte herkesin merak ettiği aracın özellikleri ve 14 şubat 2023 fiyatı!

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

İstanbul Bahçelievler’de yepyeni bir yaşam sunan RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa sunuldu. 2-4 Eylül tarihleri arasında yapılan ön lansmanda, 5000’nin üzerinde kişi satış ofisini ziyaret etti.  

Emlak Konut GYO Batıyakası önümüzdeki hafta satışta! 611 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Batı Yakası projesinin önümüzdeki hafta satışa çıkması bekleniyor. Projede 611 adet konut yer alıyor.

Osmanlı'nın ilk kibrit fabrikası satışa çıkarıldı!

İstanbul Küçükçekmece'de 19. yüzyılda inşa edilen Osmanlı'nın ilk kibrit fabrikası satışa çıkarıldı. Fabrika için 70 milyon TL bedel belirlendi. 

Kadı Kızı ilk mağazasını İstanbul'da açıyor!

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

Belediye taşınmazlarından borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı TBMM'de!

2010-2021 yılları arasında belediyelere ait taşınmazlardan borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dünyanın en pahalı evi satışa çıktı!

Dünyanın en pahalı evi satışa çıktı. ABD'nin Beverly Hills kentinde bulunan ev için 1 milyar 174 milyon TL isteniyor.

Açığa satış yasağının bitmesi ne anlama geliyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Açığa satış yasağının bitmesi ne anlama geliyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 6 maddelik analizi...

Nevşehir'de köy muhtarlığının arazileri icra yoluyla satışa çıktı!

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Aktepe köyünde, muhtarlığın gelir getirmesi için açtığı restoranda çalışan 2 işçinin alacakları için açtığı dava sonrasında köy muhtarlığının arazileri icra yoluyla satışa çıktı...

8 bin 600'ü aşkın kamu taşınmazı satışa hazırlanıyor!

Yüzlerce kamu taşınmazı için ihaleye çıkıldı, 8 bin 600’ü aşkın taşınmaz ise satışa hazırlanıyor. Tarım arazilerindeki mülkiyet sorunları çözüldü. 2/B arazilerini kullananlara ödemeler için ek süre verildi... 

İnİstanbul Davutpaşa satış ofisi Haberi

İnİstanbul Davutpaşa satış ofisi

Topkapı İnİstanbul'da yer alan bloklar 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı olarak dizayn edildi. Proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.


Davutpaşa İnİstanbul fiyatları daire seçeneklerine göre değişiklik gösteriyor. Teslimlerin 2018 yılının ikinci yarısında gerçekleşmesi planlanan projede 3 bin 565 tane daire ve 16 tane ticari ünite bulunuyor. 


Topkapı Evleri E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre mesafede inşa edilecek olan İş GYO Nef İnİstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri mevcut. 


Nef İnİstanbul Evleri'nde asansör, oyun alanları, futbol alanları, fitness center, yüzme havuzu, güvenlik,  kapalı otopark, kreş, mescit, basketbol sahası, sinema gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Davutpaşa İnİstanbul fiyatları 299 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 600 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Projenin 1. kısmı...