16 / 05 / 2024

Inistanbul Gala fiyatlarıi Inistanbul Gala fiyat

Inistanbul Gala fiyatlarıi Inistanbul Gala fiyat

Lokasyon bilgisi kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede 788 adet daire bulunuyor. Inistanbul Gala Rezidans iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Akaryakıt fiyatları için 50 TL sinyali! Benzin, motorin, LPG yeni haftaya nasıl başladı? Güncel fiyatlar ne kadar? 

Akaryakıt fiyatları için 50 TL sinyali geldi. Peki benzin, motorin ve LPG fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? İşte BP, Opet, Total, Petrol Ofisi, Shell 23 EKim 2023 fiyat listesi...

İkinci el otomobil satışında büyük tuzak: Önce fiyatları düşürüp sonra aksesuar bahanesiyle şişiriyorlar

Ticaret Bakanlığı tarafından ikinci el otomobil satışlarında taşıtların, üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilana çıkmasının yasaklanmasıyla fırsatçılar yeni yöntemler geliştirdi. Önce fiyatları düşürüp sonra aksesuar bahanesiyle fiyatları şişiriyorlar...

Gümüş fiyatları için doları takip ediyoruz diyen İslam Memiş gümüşün geleceği rakamı açıkladı!

Gümüş fiyatları için doları takip etmeye devam edeceğiz diyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüşün geleceği rakamı açıkladı.

Konuta erişilebilirlik nasıl kolaylaşır? Fahiş fiyatlar için hangi önlemler alınmalı? 

Prof. Dr. Ali Hepşen, konuta erişilebilirlik konusu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Peki konuta erişilebilirlik nasıl kolaylaşır? Fahiş fiyatlar için hangi önlemler alınmalı? 

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın!

Kırmızı et fiyatları için kritik uyarı… “Ramazan fırsatçıları harekete geçmeden önlem alın!”

Ramazan öncesinde fırsatçıların gıda fiyatları ve özellikle kırmızı ete fahiş zam yapma ihtimaline karşı önemli uyarı sektörün yetkili isminden geldi: "Fırsatçılar iş başında, önlem alın!"

Ford Transit Minibüs fiyatları ne kadar? İşte 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Ford Transit Minibüs fiyatları için internetten araştırma yapan vatandaşlar 2023 Şubat ayı için fiyatları merak ediyor. Peki Ford Transit Minibüs fiyatları ne kadar? İşte 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Akaryakıtta fiyatlar yine değişiyor! 1 Şubat akaryakıt fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatları zam ve indirim haberleri ile araç sahiplerinin gündeminde yer alırken sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre motorin fiyatları için indirim geleceği öğrenildi. İşte 1 Şubat 2023 Ankara, İzmir, İstanbul mazot, motorin fiyatları ile benzin fiyatı…

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar şişti! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 12 Aralık 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi her gün binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Son günlerde hurda fiyatlarına rekor zam geldi. Fiyatlar gittikçe şişti. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? 12 Aralık 2023 hurda fiyat listesi.

Audi e-tron Sportback'te şoke eden fiyatlar! İşte Audi e-tron Sportback 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yılın son günlerinde de otomobil fiyatları gelen zamlarla gündeme geliyor. Alman otomotiv devi Audi’nin ürettiği üst orta sınıf elektrikli lüks modeli e-tron Sportback, Kasım'ın ardından Aralık'ta da zamlandı.  İşte, Auidi e-tron Sportback'in 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altın fiyatları işte tam kadar olacak! Tünelin ucundaki ışık göründü! Elinde 1 gram altını bile olan rahat nefes alsın!

Altın fiyatları hem yurt içi hem de yurt dışı piyasalarda en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Herkes altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. İşte altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu! Tünelin ucundaki ışık göründü! Elinde 1 gram altını bile olan rahat nefes alsın...

Altın fiyatları için asıl yükseliş tarihi belli oldu! Ramazan Kurtoğlu altının ''altın çağını'' açıkladı! Herkes duysun!

Altın fiyatları Fed faiz kararı öncesinde yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Ekonomist Ramazan Kurtoğlu altının altın çağı o zaman diyerek, altın fiyatları için asıl yükseliş tarihini açıkladı.

İslam Memiş'ten gümüş için yeni açıklama geldi! Gümüş fiyatları ne olacak? Elinde gümüş olanlar ters köşe olmayın

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş fiyatları için yeni bir açıklama geldi. Elinde gümüş olan yatırımcılara seslenen Memiş, dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Inistanbul Gala fiyatlarıi Inistanbul Gala fiyat Haberi

Inistanbul Gala fiyatlarıi Inistanbul Gala fiyat

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerine yayılan projede dairelerin büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp, 308 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje toplam 80 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında hayata geçiriliyor. Projede toplam 788 adet daire bulunuyor.


Sosyal alanları arasında projede  kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş gibi sosyal donatı alanları  yer alıyor.


Ulaşım bilgisi kapsamında proje  E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği Inistanbul Gala Rezidans projesinde ödeme planı kapsamında aylık taksit miktarı 2 bin 100 TL...