05 / 05 / 2024

Inİstanbul Gala fiyatşarı

Inİstanbul Gala fiyatşarı

Daire alanlarının 48 metrekareden başladığı proje toplam 788 adet ticari üniteden meydana geliyor. Inİstanbul Gala İş GYO lokasyon bilgisi kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İsrail, Tel Aviv'deki metro inşaatı için Türk ortak arıyor!

İsrail`in İstanbul Başkonsolosu Cohen "Tel Aviv`de metro inşasına başladık, 7 farklı metro hattı yapmayı planlıyoruz. 2019 yılında ilkinin hizmete girmesini planlıyoruz bunun operasyonu için Türk ortak arıyoruz" dedi.

Aksoy Holding İstanbul'da otel açmak için yer arıyor!

Aksoy Group'un Yönetim Kurulu Üyesi Belgin Aksoy, Türkiye'yi Wellness-SPA üssü yapmaya çalışıyor. Şirket Sapanca'da Richmond NUA otelinin benzerini açmak için İstanbul'da yer arıyor.

Nef Inİstanbul Gala fiyat!

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nef Inİstanbul Gala fiyat listesi kapsamında 320 bin TL'den başlıyor.

İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi!

Inİstanbul Gala Konutları İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef ortaklığında inşa ediliyor. İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Inİstanbul Gala Evleri fiyat listesi!

Inİstanbul Gala Evleri fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanan projede 30 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Nef Inİstanbul Gala Evleri fiyat!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor. Nef Inİstanbul Gala Evleri fiyat listesi kapsmaında 320 bin TL'den başlıyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Residence fiyat!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa edilen projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Topkapı Inİstanbul Gala Residence fiyat listesi kapsamında daireler 320 bin TL'den başlıyor.

Nef Inİstanbul Gala fiyat listesi!

Nef Inİstanbul Gala fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 788 adet üniteden meydana gelen projede 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyat listesi!

Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam 788 adet üniteden meydana gelen proje 80 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

İnistanbul Gala fiyat bilgileri!

Toplamda 788 tane üniteden meydana gelen Inİstanbul Gala Evleri 'nde 1+1 'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. İnistanbul Gala fiyat bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Inİstanbul Gala Topkapı fiyat!

Nef Inİstanbul Gala Topkapı fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Ödemeleri 30 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen proje Dumlupınar Caddesi’ne 600 metrelik yakın mesafede bulunuyor.

Inİstanbul Gala fiyatşarı Haberi

Inİstanbul Gala fiyatşarı

Inİstanbul Gala projesinde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş bulunuyor.


Daire seçeneklerinin 48 metrekareden başlayıp, 308 metrekareye kadar ulaşarak dizayn edildiği proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor.


Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen projede daire teslimleri 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Inİstanbul Gala İş GYO lokasyon bilgisi kapsamında proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5...