04 / 05 / 2024

İnİstanbul Gala projesinin ilk etabı satışa sunuldu

İnİstanbul Gala projesinin ilk etabı satışa sunuldu

Üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çeken İnistanbul Gala’da, yoğun ilgi nedeniyle yeni üniteler de satışa çıkarıldı.

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı! Tam 1.174 yeni konut geliyor!

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Topağacı Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde konuşan Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ'den İstanbul'a 232 konutluk yeni proje müjdesi! Büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Tuzla projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Söz konusu projede 232 adet konut ve 31 adet dükkan yer alacak.

TOKİ Silivri projesiyle 257 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Silivri projesinin ihalesi yarın saat 13.30'da gerçekleştirilecek. İşte Silivri TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

İş GYO İFM projesinin değeri açıklandı! İşte o rakam! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi, 3328 Ada, 9 parsele ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki İş GYO İFM projesinin değeri ne kadar? İşte o rakam!

Mahkeme Ümraniye'deki Limonlu Bahçe projesinin imar planlarını iptal etti

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı'nın şirketi Ak Yapı'nın İstanbul Ümraniye'de yapımı süren Limonlu Bahçe Konaklarıyla ilgili açılan imar planlarıyla ilgili davada mahkeme imar planlarını iptal etti.

KİPTAŞ Arkatlı Evler yüzde 20 indirimle bugün satışa çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Arkatlı Evler projesinin yeni etabı bugün yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor...

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in yeni etabı yüzde 20 indirimle yarın satışa çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Arkatlı Evler projesinin yeni etabı yarın yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor...

TOKİ İstanbul'un o ilçesinde tam tamına 440 yeni konut inşa edecek! Sakın kaçırmayın! 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen İstanbul Esenler projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Arnavutköy Sazlıbosna projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Arnavutköy projesinin detayları belli oldu. Proje 258 milyon 300 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ Kağıthane projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Kağıthane projesinin detayları belli oldu. Proje 36 milyon TL'ye mal olacak.

Le Chic Tarabya'nın inşaat faaliyetlerine ara verildi!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tarabya'da bulunan Le Chic Tarabya projesinin inşaat faaliyetlerine ara verildi...

TOKİ Bartın Dallıca projesinin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Dallıca projesinin ihalesi gerçekleştirildi.

Innovia 4 mağdurları bugün İBB önünde toplanıyor!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesinin inşaatını durdurdu. Projeden ev alan binlerce vatandaş bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde toplanacak.

İnİstanbul Gala projesinin ilk etabı satışa sunuldu Haberi

İnİstanbul Gala projesinin ilk etabı satışa sunuldu

Fiyatların 320 bin liradan başladığı proje için yüzde 1 peşinat ve 2 bin 100 liradan başlayan aylık ödemeler içeren banka kredili ve faizsiz 30 ay vadeli ödeme seçenekleri bulunuyor. Konut fiyatının yüzde 5’i kadar banka kredisi kullanılabilen projede 120 ay yüzde 0,91 faiz oranı avantajı kısa bir süre için devam ediyor.


YÜZDE 75’İ YEŞİL ALAN


80 dönümlük arsa üzerine hayata geçirilecek olan İnistanbul Gala Topkapı’da, eski Şişecam fabrikasının bulunduğu arazide inşa edilecek. Proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 48 metrekareden 308 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde daireleri içerisinde barındırıyor. Yeşil alanları ile dikkat çeken İnistanbul’da konutlar, arsanın yalnızca yüzde 25’ini kaplıyor.

Arsanın kalan yüzde 75’lik bölümünde ise peyzaj düzenlemeleri ve ortak alanlar yer alıyor.


24 ODALI EVLER


İki tarafı ağaçlı yürüyüş parkurları, koru...