09 / 05 / 2024

Inİstanbul Lokal konutları ne zaman teslim

Inİstanbul Lokal konutları ne zaman teslim

Inİstanbul Lokal'de avantajlı dönem için son gün 1 Kasım. 48 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabilen proje Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre yakınlıkta hayata geçiriliyor.

Elbistan'da dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü.

Kanal İstanbul konutlar için 2 milyar 157 milyon liralık sözleşme!

Kanal İstanbul manzaralı konutları için dev bir sözleşmeye imza attı. İşte detaylar!

Yabancılar vatandaşlık için 2. el konutları tercih etti!

Ekonomimcom yazarlarından Abdullah Tolu, bugünkü yazısında yabancıya konut satışını kaleme aldı. Abdullah Tolu, yabancıların vatandaşlık için 2. el konutları tercih ettiğini belirtti.

Denize sıfır inşa edilen konutlar kıyılara zarar veriyor!

İçişleri Bakanlığı’nın sahil raporuna göre, deniz kenarına inşa edilen konutların kıyılara büyük zarar verdiği ortaya çıktı. 

Çanakkale'deki depremzedeler için yapılan konutların durumu TBMM'de!

Çanakkale'deki depremzedeler için yapılan konutların durumu meclis gündemine taşındı. CHP'li Erkek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de depremzedeler için yapılacak konutlar mecliste!

İzmir'de depremzedeler için yapılacak konutlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Van'da depremzedeler için kalıcı konutlar inşa edilecek!

İran'ın Hoy kenti olan 5,9 büyüklüğündeki depremden etkilenen Van'ın Başkale ilçesinde evleri yıkılan vatandaşlar için kalıcı konutlar inşa edilecek.

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutlar 1 yıl içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Malatya'da depremzedeler için yapılan konutlar 1 yıl içinde teslim edileceğini söyledi.

Malatya'da depremzedeler için inşa edilecek konutların çalışmasına başlandı!

Merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki depremde Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilecek konutlar için çalışmalar başladı.

Elazığ'da depremzedeler için yapılan konutların bedelleri yüksek!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasarlanan depremzedeler için yapılan konutların bedellerinin yüksek olduğunu, vatandaşların bu bedelleri karşılayamayacağını söyledi...

Elazığ'da inşa edilecek konutlar için zemin etüt çalışmaları başladı!

Elazığ'da yaşanan depremin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca bölgede inşa edilecek konutlar için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Denizli'de depremzedeler için kalıcı konutlar yapılacak!

Depremzedelerle bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Depremzede vatandaşlarımız için kalıcı konutlar inşa edilene kadar barınacakları yaşam evleri olarak nitelendirilen konteynırların bölgeye sevk edildi. Şimdi de kalıcı konutların yapılması ile ilgili süreç başlamıştır." dedi.

48 saatte inşa edilen konutlar evsizlere umut olabilir!

Teksas'ta sadece 48 saatte 3 boyutlu baskı makineleriyle inşa edilen konutlar, dünyadaki milyarlarca evsiz için umut olabilir. Evler 10 bin dolarlık malzemeyle yapılıyor...

Inİstanbul Lokal konutları ne zaman teslim Haberi

Inİstanbul Lokal konutları ne zaman teslim

Inİstanbul Lokal Evleri'nde dairelerin alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. Projenin 2018 yılı Mart ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Inİstanbul Lokal'de avantajlı dönem için son gün 1 Kasım. Nef ve İş GYO imzası ile inşa edilen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. 


Topkapı Inİstanbul Lokal Konutları E-5 karayoluna 1 kilometre, TEM Otoyolu'na 7 kilometre, metrobüs durağına 1 kilometre, Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre, Ataköy’e 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede yer alıyor. 


Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen Inİstanbul Lokal Residence'de yüzde 30 peşin ödemelerde, kalan kısım 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projede 5 bin TL peşinatla 2+1 ev sahibi olunabiliyor.  


Davutpaşa Inİstanbul Lokal'de...