03 / 05 / 2024

İnistanbul Lokalde yeni blok satışta

İnistanbul Lokalde yeni blok satışta

İş GYO ve Nef'in Avrupa Yakası Topkapı Davutpaşa’daki konut projesi olan İnistanbul Lokal’de beklenen yeni blok 25 Ekim'e kadar özel ödeme koşullarıyla satışta. İşte ayrıntılar...

İnistanbul'da 2017 kampanyası başladı!

Nef ve İş GYO’nun ortak projeleri İnistanbul’da yeni bir kampanya başladı. İnistanbul’da, daire alacaklar kredi taksitlerini teslimden sonra ödemeye başlayacak. İnistanbul’un ilk projesi Gala, Aralık 2017’de teslim edilecek.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal'de yeni blok satışta! 3+1'ler 7 bin 500 TL peşinatla!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükselen projede teslimler 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Davutpaşa Inİstanbul Lokal'de yeni blok satışta 3+1'ler 7 bin 500 TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Inistanbul Lokal Topkapı'da fiyatlar 345 bin TL'den başlıyor!

İş GYO ve Nef'in yeni projesi İnistanbul'a ön talep döneminde 7 bin 186 kişiden talep geldiği açıklandı. Konutların fiyatı 345 bin liradan başlıyor.

İnistanbul Lokal Yeni Fiyatlar!

İnistanbul Lokal yeni fiyatları 348 bin liradan başlıyor. Topkapı İnistanbul Lokal projesinde yüzde 30 peşinatla 48 aya kadar vade farkı olmadan ödeme imkanı sağlanıyor...

İnistanbul Lokal’de yeni blok avantajlı fiyatlarla satışta!

İş GYO ve Nef'in İstanbul Avrupa Yakası Topkapı Davutpaşa’daki konut projesi olan İnistanbul Lokal’de beklenen yeni blok 25 Ekim'e kadar özel ödeme koşullarıyla satışa çıkarıldı.

İnistanbul Lokal’de yeni blok satışta!

İş GYO ve Nef'in Avrupa Yakası Topkapı Davutpaşa’daki konut projesi olan İnistanbul Lokal’de beklenen yeni blok 25 Ekim'e kadar özel ödeme koşullarıyla satışta. İşte ayrıntılar...

Inistanbul Gala'da yeni üniteler satışta!

İş GYO ve Nef imzalı Topkapı İnistanbul Gala projesi ilgi görmeye devam ediyor. 1140 ünitenin 875'i satılan projede yeni ünitelerde satışa çıkarıldı.

Inistanbul Gala'nın yüzde 80'i 3 haftada satıldı!

İş GYO ve Nef'in ilk projesi İnistanbul Galaya yatırımcıların ve konut sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisi üzerine projede yeni bir blok satışa açıldı.

Topkapı Inistanbul Gala’da fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi Topkapı’da yükselen İnistanbul Gala’da yoğun ilgi ve satış hızı nedeniyle yeni bir blok satışa açıldı. 3 haftada 1.140 üniteden 875’i satıldı. Proje, ön talepte 7 binin üzerinde başvuru aldı.

Inistanbul Gala'da 875 ünitenin satışı gerçekleşti!

İş GYO ve Nef iş ortaklığının ilk projesi İnistanbul Gala'ya yoğun ilgi üzerine yeni bir blok satışa açıldı. Projede satışların başlamasından bu yana bin40 üniteden 875'i satıldı.

Inistanbul Gala'da bir blok daha satışa sunuldu!

İş GYO ve Nef iş ortaklığının ilk projesi İnistanbul Gala'ya yoğun ilgi üzerine yeni bir blok satışa açıldı. Projede bin 140 üniteden 875'i hemen satıldı.

Özyurtlar Plaza ve Nistanbul Residence 2013'te başlıyor!

Özyurtlar İnşaat, 2013 yılında iki yeni projeye hazırlanıyor. Özyurtlar Plaza ve Nistanbul Residence projelerinini 1 ay sonra ön satışa sunulacak...

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

İnistanbul Lokalde yeni blok satışta Haberi

İnistanbul Lokalde yeni blok satışta


İş GYO ve Nef'in konut projesi olan İnistanbul Lokal’de beklenen yeni blok satışta! Avantajlı ödeme koşulları için son gün 25 Ekim. 


Projede yüzde 1 peşinat ödeme imkanıyla 2+1'lere 5.000 TL, 3+1'lere 7.500 TL, 4+1'lere 10.000 TL peşinatla, yüzde 0,99 faiz oranıyla sahip olabilirsiniz. 48 ay vade farksız ödeme seçeneği ve ilk taksidi 2016'da ödeme imkanı da seçeneklerden biri. 


İstanbul Avrupa Yakası Topkapı Davutpaşa’da yükselen İnistanbul Lokal projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.



17 bin 944 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede yüzme havuzu, basketbol sahası, oyun alanları, fitness center, kapalı otopark, kreş, mescit, sinema, asansör ve güvenlik ile futbol alanları...