29 / 04 / 2024

Inİstanbul teslimleri ne zaman

Inİstanbul teslimleri ne zaman

Inİstanbul İş GYO Nef fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 3 yıl sonra yapılması planlanan proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında hayata geçiriliyor.

Topkapı Inİstanbul Evleri fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında hayata geçirilen proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul satılık!

İş GYO Nef Inİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi 2018 yılı ikinci yarısı olarak belirlenen projede 3 bin 581 bağımsız ünite bulunuyor.

1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL? 16 Ocak 2024 demir fiyatları

İnşaat piyasasının kalbi olarak bilinen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL?

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Lens Yapı imzasını taşıyan proje Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Seba Suites teslimleri ne zaman?

Seba Suites projesi İstanbul Kağıthane'de Seba İnşaat tarafından hayata geçirildi. Peki Seba Suites teslimleri ne zaman?

Porta Vadi teslimleri ne zaman?

Porta Vadi projesi İstanbul Kağıthane'de Tüm yapı tarafından hayata geçirildi. Peki Porta Vadi teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Lens Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Mesa Çubuklu 28 teslimleri ne zaman?

Mesa Çubuklu 28 projesi iki katlı 6 blok olarak Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından İstanbul Beykoz'da inşa ediliyor. Peki Mesa Çubuklu 28 teslimleri ne zaman?

Ispartakule Bahçeyaka teslimleri ne zaman?

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de hayata geçirilen Bahçeyaka projesinde konut teslimleri 2019 yılında yapılacak. Ispartakule Bahçeyaka teslimleri ne zaman?

We Haliç teslimleri ne zaman?

Ilgın İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen We Haliç projesi 58 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. We Haliç teslimleri ne zaman?

Koz Mesa Kozyatağı teslimleri ne zaman?

Mesa Mesken A.Ş. tarafından hayata geçirilen Koz Mesa Konutları tek blok olarak inşa ediliyor. Koz Mesa Kozyatağı teslimleri ne zaman?

Esenyurt Nlogo teslimleri ne zaman?

Nlogo İstanbul'da 2 bin 679 adet konut bulunuyor. Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan proje vade farksız 48 ay taksit uygulanıyor. Peki Esenyurt Nlogo teslimleri ne zaman?

Dragos Adam Kule teslimleri ne zaman?

Adam Kule Maltepe tek blok halinde inşa ediliyor. Projede konutların büyüklükleri 46-204 metrekareden oluşuyor. Peki Dragos Adam Kule teslimleri ne zaman?

Evim Yüksekdağ teslimleri ne zaman?

Evim Yüksekdağ Rezidans'ta daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede konut ve ticari birimler bulunuyor. Peki Evim Yüksekdağ teslimleri ne zaman?

Bizimtepe Aydos daire teslimleri ne zaman?

Bizimtepe Aydos Residence'de yüzde 5 peşinatla ödeme yapabilmek mümkün. Proje İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Peki Bizimtepe Aydos daire teslimleri ne zaman?

Inİstanbul teslimleri ne zaman Haberi

Inİstanbul teslimleri ne zaman

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası taşıyan Inİstanbul Topkapı Rezidans'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde yükseliyor.


Inİstanbul İş GYO Nef fiyat listesi konutların metrekarelerine göre farklılık gösteriyor. Toplamda 3 bin 565 konut ve 16 ticari üniteye yer verilen proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.


Inİstanbul Topkapı'da 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 kısmında bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm bulunuyor. Projenin 2018 yılının 2. yarısında teslim edilmesi öngörülüyor.


İş GYO Inİstanbul'un sosyal donatı alanları; güvenlik, kapalı otopark, basketbol sahası, futbol alanları, kreş, oyun alanları, asansör, fitness center, sinema, mescit, yüzme...