28 / 04 / 2024

Inn Levent ne zaman tamamlanacak

Inn Levent ne zaman tamamlanacak

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinin temeli atıldı.

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi görevlerde yer aldı? Ne iş yapıyor?

Levent Çakıroğlu, nereden mezun oldu? Hangi üniversiteden öğretim üyesi olarak çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Levent Kirman nereden mezundur? Levent Kirman ne iş yapıyor?

Levent Kirman ne iş yapıyor? Levent Kirman’ın mesleği nedir? Levent Kirman nereden mezundur? İşte detaylar!

Ziraat GYO'nun Levent arsasının değer ne kadar?

Ziraat GYO Levent arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Levent arsasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Alibeyköy 5.Levent daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Eyüp'e bağlı Alibeyköy'de yer alan 5.Levent projesi 4 bin konuttan meydana geliyor. Peki Alibeyköy 5.Levent daire fiyatları ne kadar?

Kiptaş 5. Levent ev fiyatları ne kadar?

437 bin metrekare alanda hayata geçirilen 5. Levent projesi Torunlar GYO imzasıyla inşa ediliyor. Kiptaş 5. Levent'te yaklaşık 4 bin konut yer alacak. Peki Kiptaş 5. Levent ev fiyatları ne kadar?

İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

İstanbul Tower Levent 23 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de hayata geçiriliyor. Peki İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

Nidakule Levent ne zaman teslim?

Nidakule Levent'te ofislerin alanları 300 ile 1500 metrekare arasında değişiyor. Proje 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Peki Nidakule Levent ne zaman teslim edilecek?

Ferko Signature Levent teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje 2 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Peki Ferko Signature Levent teslimleri ne zaman?

İstanbul Inn Levent'in temeli atıldı!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinde Nisan'da başlanan temel kazma çalışmalarında sona gelindi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Inn Levent'in ilk bloğu Temmuz 2016'da tamamlanacak!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinin temeli atıldı. İlk bloku Temmuz 2016'da tamamlanacak projede her daire için bir araçlık otopark bulunuyor.

Inn Levent'te ilk blok Temmuz 2016'da tamamlayacak!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinin temeli atıldı.

İstanbul Inn Levent projesinin temeli atıldı!

İlk bloğu Temmuz 2016'da tamamlanacak olan, Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinin temeli atıldı.

Inn Levent ne zaman tamamlanacak Haberi

Inn Levent ne zaman tamamlanacak

İlk bloku Temmuz 2016'da tamamlanacak projede her daire için bir araçlık otopark ve 3 metrekarelik bir depolama alanı ayrıldı. 21 katlı 5 bloktan oluşan ve ilk iki katı ofislerden meydana gelen İstanbul Inn Levent'in ilk bloğunda 130 konut bulunuyor. 

Fiyatlar 250 bin dolardan...