03 / 05 / 2024

Innovia 2 iş yeri değerleme raporu

Innovia 2 iş yeri değerleme raporu

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Innovia 2'de yer alan 7 adet iş yerine ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

İzmir ve Konya'da 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor! 

İzmir ve Konya'da yer alan 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep'te 9 adet iş yeri satılıyor, 2 iş yeri de kiraya veriliyor! 

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep illerinde yer alan toplam 11 adet iş yeri için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte iş yerlerinin kira ve satış bedelleri...

Tekirdağ Çorlu'da satılık 2 iş yeri!

Mülkiyeti S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ne ait olan 2 iş yeri satışa çıkarılıyor. Satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Innovia 2'de aidat krizi: Site sakinlerinden 'kayyum atansın' talebi!

Binlerce vatandaşın yaşadığı devasa konut sitelerinde, yüksek aidatlar ve mevcut kanuni düzenlemelerin günümüz ihtiyaçlarını karşılamaması konut sahiplerini zor duruma düşürüyor. Innovia 2'de de aidat krizi kendini gösterdi. İşte ayrıntılar...

Belediye o ildeki 2 iş yerini satıyor! İhalesi 28 Kasım'da! 

Çankırı Şabanözü Belediye Başkanlığı, Çankırı ili, Şabanözü ilçesi, Cumhuriyet Mahallesinde yer alan 2 iş yerini satıyor. Peki Çankırı Şabanözü'nde yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Konya Meram'da 2 iş yeri ile 1 arsa satılıyor! 6 ve 8 ay taksit fırsatı! 

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesinde yer alan 2 adet iş yeri ile 1 adet arsayı, hem KDV'den muaf hem taksit fırsatıyla satıyor. Peki Konya Meram'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Keçiören Belediyesi'nden satılık 2 iş yeri!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara'da 19 arsa ve 2 iş yeri satılacak! 

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar'da yer alan 19 arsa ve 2 iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara'daki 19 arsa, 2 iş yeri ve 1 konut satılıyor! Belediyeden Ağustos fırsatı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara'da yer alan 19 arsa ile 2 dükkan ve 1 konutu satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Innovia 2 projesindeki 48 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Yeşil GYO'nun İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Esenyurt Mahallesi, 2947 Ada 64 – 65 – 66 – 68 – 69 – 70 nolu Parsellerde yükselen Innovia 2 projesindeki 48 adet bağımsız bölümün 2022 değeri belli oldu. İşte o rakam...

Hayrabolu Belediyesi Tekirdağ'da 2 iş yeri satacak! 

Tekirdağ İli Hayrabolu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Hayrabolu Hisar Mahallesi'nde yer alan 2 adet iş yerini satışa çıkardı.

Samsung iki orta segment cihaz için Android 13 yayınladı! Android 13 alacak Samsung telefonlar (Güncellenmiş Liste)

Android dünyasında geliştirmeler devam ediyor. Samsung, Galaxy A22 5G ve Quantum 2 için Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesini yayınladı.

Innovia 2 iş yeri değerleme raporu Haberi

Innovia 2 iş yeri değerleme raporu

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Innovia 2'de yer alan 7 adet iş yerine ilişkin değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Yeşil GYO'nun KAP açıklaması:    

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (III-48.1) Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılan Innovia 2'de yer alan 7 adet ticari üniteye ilişkin yıl sonu değerleme raporu ekte yer almaktadır. 

Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygı ile duyurulur.


Değerleme raporu için