30 / 06 / 2024

innovia 4 esenyurt imar

innovia 4 esenyurt imar

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, uzun süredir belirsizliğini koruyan ve 12 Nisan 2013’de karara bağlanan imar mevzuatının Innovia 4’ün inşa sürecine etkileri ve projenin mevcut durumu konusunda İnnovia'dan konut alanlarla bir toplantı yaptı

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu onaylandı!

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu Esenyurt Belediyesi tarafından resmen onaylandı. İşte ayrıntılar...

Yeşil GYO Innovia 4 projesinde son dakika gelişmesi! Projenin ruhsatı yenileniyor!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan, Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi 2945 ada 59 parselde yer alan Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. İşte İnnovia 4 projesindeki son durum...

Yeşil GYO'dan Innovia 4 için yeni ruhsat başvurusu! Innovia 4 kaldığı yerden devam edecek!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi 2945 ada 59 parselde yer alan Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Yeşil GYO İnnovia 4 projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

Innovia 4'ün imar planı iptal edildi!

Son dönemlerde yaşanan mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen Esenyurt Innovia 4 projesinin imar planı iptal edildi.

Konut mağdurları yarın Esenyurt'ta toplanıyor!

Türkiye'de ev alma hayaliyle kredi çekip borca giren çok sayıda kişi yarın Esenyurt'taki Innovia 4 projesinin inşaat alanında toplanacak.

Innovia 4 mağdurları 2 Şubat'ta eylem yapacak!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini Eylül 2018'de durdurmuştu. Projeden ev alan ve mağdur olan vatandaşlar 2 Şubat tarihinde Cevizlibağ'daki Yeşil Holding önünde eylem yapacak.

Innovia 4 mağdurlarından suç duyurusu çağrısı!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Innovia 4 mağdurları projeyle ilgili olarak suç duyurusu çağrısı yaptı.

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Innovia 4 mağdurları bugün İBB önünde toplanıyor!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesinin inşaatını durdurdu. Projeden ev alan binlerce vatandaş bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde toplanacak.

İnnovia 4 mağdurları 24 Eylül'de eylem yapacak!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini durdurdu. Projeden ev alan ve mağdur olan vatandaşlar 24 Eylül'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde toplanacak.

Innovia 4'ün inşaatı durdu! 5 bin mağdur var!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini durdurdu. Projede çalışan bütün işçilerin işten çıkarıldığı bildirildi.

Innovia 4. Etapta 48 ay 0 faiz fırsatı!

Esenyurt'ta Yeşil İnşaat imzası ile yükselmekte olan dev yaşam alanı formundaki Innovia projesinin dördüncü etabı olan Innovia 4'te satış süreci devam ediyor.

Innovia 4. Etapta 48 ay 0 faiz fırsatı!

Esenyurt'ta Yeşil İnşaat imzası ile yükselmekte olan dev yaşam alanı formundaki Innovia projesinin dördüncü etabı olan Innovia 4'te satış süreci devam ediyor.

innovia 4 esenyurt imar Haberi

innovia 4 esenyurt imar

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, uzun süredir belirsizliğini koruyan ve 12 Nisan 2013’de karara bağlanan imar mevzuatının Innovia 4’ün inşa sürecine etkileri ve projenin mevcut durumu konusunda İnnovia'dan konut alanlarla bir toplantı yaptı. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Esenyurt Belediyesi arasındaki imar sorunu, ilk kez Ocak 2012’de İBB Meclisi’nin, şehrin siluetinin korunmasına ilişkin kararının ardından gündeme gelmişti. Bu karara bağlı olarak bilinen birçok marka projede belirsizlik yaşanırken aynı ay içerisinde Esenyurt’taki bütün projelerin ruhsatları İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından iptal edilmişti. 


Başlayan bu belirsizlik sürecinde Esenyurt’ta; içerisinde Innovia 3. etabın da bulunduğu, birçok proje mühürlendi. İnnovia 4. etapta ise defalarca başlayan kazı çalışmaları durduruldu. 


Yeşil GYO, bölgede yaşanan imar problemleri ile ilgili 4. Etap’ta, 3. Etap’ta yaşanan gecikmeyi yaşatmamak ve 4. Etap’ı daha hızlı...