05 / 05 / 2024

İnnovia 4 güncel fiyat listesi

İnnovia 4 güncel fiyat listesi

İnnovia 4 projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte İnnovia 4 güncel fiyat listesi...

Konut kira fiyatlarında fren patladı! Güncel kira fiyatları eski kiracıları 4'e katladı!

Konut kira fiyatları, okulların açılması ile yoğun bir döneme geçti. Kira fiyatları yüksek olduğu için kimse evini değiştirmeyi tercih etmezken, eski kiracılar ile güncel kira fiyatları arasındaki fark neredeyse 4 katına çıktı.

Hyundai'den ekim sürprizi! Hyundai i20'ye zam gelmedi! Araba almak isteyenlere müjde! Güncel Hyundai i20 fiyatları

Son zamanlarda sıfır ve ikinci el otomobil piyasasına yönelik yapılan yaptırımlar ve yeni düzenlemeler fiyatları etkilemeye başladı. Hyundai i20'ye ekimde zam gelmedi. Peki Hyundai i20 güncel fiyatları ne kadar? İşte Hyundai i20'ye 4 Ekim 2023 fiyat listesi.

Ünye, Trabzon, Sakarya ve Zonguldak fındık fiyatları tek tek açıkladı! Güncel fındık fiyatları 2023 ne kadar? 

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)  2023 fındık alım fiyatlarını açıkladı. Açıklanan fiyatlar serbest piyasası da etkiledi. Peki güncel fındık fiyatları 2023 ne kadar? İşte 4 Eylül 2023 fındık fiyat listesi.

DS 4'e bu ay tam 114 bin 200 TL zam geldi! DS 4'ün yeni fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı!

DS 4'e bu ay tam 114 bin 200 TL zam geldi! DS 4'ün tek tek açıklanan yeni ve güncel fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı... İşte DS 4 güncel fiyat listesi...

Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Güncel brent petrol fiyatı ne oldu? 4 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı 

Brent petrolün varil fiyatı dün 76,60 dolara kadar yükselirken, günü 74,65 dolardan tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Güncel brent petrol fiyatı ne oldu? 4 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı.

DS 4'e 193 bin 800 TL zam geldi! DS 4'ün güncel fiyatları ne kadar?

DS 4'e 193 bin 800 TL zam geldi. Peki DS 4'ün güncel fiyatları ne kadar? İşte  DS 4'e yeni fiyat listesi...

Akaryakıt alacaklar çok sevinecek! İşte 4 Mayıs Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Benzin ve motorine indirim geldi mi? Akaryakıta yeni zam ya da indirim yapıldı mı? İşte 4 Mayıs Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları detayları!

Akaryakıt alacaklar böyle bir zam görmedi! İşte 4 Nisan Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin kaç TL oldu, motorine zam mı yoksa indirim mi geldi? LPG litre fiyatı ne kadar? İşte 4 Nisan Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine zam kapıda mı? İşte 4 Mart Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin kaç TL oldu, motorine zam mı geldi? İşte 4 Mart Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine zam geldi mi? İşte 4 Şubat Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ne kadar indirim geldi, motorine zam mı yoksa indirim mi geldi? İşte 4 Şubat Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorinde son durum! İşte 4 Ocak Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatlarına zam geldi mi? Motorine indirim yapılacak mı? İşte 4 Ocak Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

TOKİ 5. etap 4-13 Ocak 2+1 3+1 konut çekim takvimi açıklandı! Kuralar peş peşe il il yapılacak! İşte güncel takvim...

TOKİ sosyal konut projesi kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ 5. etap 4-13 Ocak 2+1 3+1 konut çekim takvimi açıklandı! Kuralar peş peşe il il yapılacak! İşte güncel takvim...

Motorin fiyatlarında hareketlilik bitmiyor! İşte 4 Aralık Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki hareketlik bitmek bilmiyor. Kasım ayından beri benzin, motorin ve LPG fiyatları sürekli değişiyor. Peki motorin ne kadar oldu, benzin kaç TL? İşte 4 Aralık Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

İnnovia 4 güncel fiyat listesi Haberi

İnnovia 4 güncel fiyat listesi

İnnovia 4 güncel fiyat listesi öncesinde projeden bahsedelim. Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 


95 bin metrekare alan üzerinde yükselen İnnovia 4 projesi Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


İnnovia 4 projesinde 1+1 daireler için 900 TL taksit, 2+1 daireler için 1.600 TL taksit ve 3+1 daireler için 2 bin 450 TL taksit ödemesi yapılıyor. 


İnnovia 4 projesinde basketbol sahası, voleybol sahası, koşu parkuru, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları yer alıyor. 


İnnovia 4 güncel fiyat listesi

1 oda 1 salon daireler 139 bin TL

2 oda 1 salon daireler 249 bin TL

3 oda 1...