07 / 07 / 2024

Innovia teslimleri yapıldı mı

Innovia teslimleri yapıldı mı

Avrupa’nın en büyük markalı konut projesi Innovia’da son dört yılda 8.100 daire teslim edildi. İlk 3 etabı tamamlanan 14.000 konutluk Proje’nin 4. Etap’ının satışı hızla devam ediyor...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

Kayseri Kocasinan'da daire teslimleri yapıldı!

Kayseri Kocasinan'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde inşaatı tamamlanan dairelerin teslimleri yapıldı. 

Dedemin Konakları Villaları'nda 1. Etap teslimleri yapıldı!

Silivri'de hayata geçirdiği inşaat projeleriyle bölgede adını duyuran Home Yapı Mühendislik’in, Dedemin Konakları villalarının birinci etabı tamamlandı ve teslimleri gerçekleştirildi.

Babacan Premium'da 2. Etap teslimleri yapıldı!

Babacan Premium'da zamanında yapılan ilk etap teslimlerinden sonra ikinci etap teslimleri de zamanında gerçekleştirildi.

Uzundere'de anahtar teslimleri yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşümdeki ilk konut dağıtımını Uzundere’de gerçekleştirdi. Uzundere'de anahtar teslimleri yapıldı. 

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

216 Bahar’da anahtar teslimleri yapıldı!

216 Yapı tarafından Kozyatağı'nda inşa edilen 216 Bahar'da, anahtar teslimleri yapıldı. 216 Yapı'nın ilk kentsel dönüşüm projesi olan 216 Bahar, Kozyatağı'nın en hızlı teslim edilen projesi olarak dikkat çekiyor.

Dekar Asmalı Hayat'ta ilk etap teslimleri yapıldı!

Bahçeli eve sahip olmayı hayalden gerçeğe dönüştüren Dekar Yapı’nın Beylikdüzü’ndeki “Dekar Asmalı Hayat” projesinin ilk etabının teslimleri gerçekleşti.

Arena Park Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

Meram'da bulunan Arena Park Konutları'nın birinci etabın anahtar teslimi törenle yapıldı. Arena Park'ın ikinci etabının temeli ise aynı anda törenle atıldı.

Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı!

Uzaltaş ve Öztürk Holding işbirliğinde kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı. Regnum Sky Tower'da anahtar teslimleri Mayıs 2016'da yapılacak.

İzmir'deki Antik tiyatro için 11 milyon liralık kamulaştırma yapıldı!

Kadifekale 'deki gecekondular arasına sıkışıp kalan 16 bin kişilik Antik Roma Tiyatrosu 'nu gün yüzüne çıkarabilmek için bugüne kadar 11 milyon TL 'lik kamulaştırma yapıldı...

Etimesgut 30 Ağustos Mahallesi'nde imar planı değişikliği yapıldı!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Etimesgut 30 Ağustos Mahallesi'nde 45587 ada 21 sayılı parsellerine ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Teklifi sonucuna göre değişiklik yapıldı...

Bursa Osmangazi'ye 5 ayrı deprem veri istasyonu yapıldı!

Bursa'da, Osmangazi Belediyesi ile Anadolu Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü'nün yaklaşık bir yıldan bu yana yürüttüğü çalışmalar sonucu, Osmangazi'ye 5 ayrı deprem veri istasyonu yapıldı...

Innovia teslimleri yapıldı mı Haberi

Innovia teslimleri yapıldı mı

Yeşil GYO’nun dev projesi Innovia’da 8.100 dairenin anahtar teslimi tamamlandı. Geçtiğimiz Aralık ayında 3 Etap’ta, 3.293 dairenin tesliminin gerçekleştirilmesiyle Innovia, son 4 yılda 25 bine yakın insanın yaşadığı bir proje halini aldı.


Gayrimenkul sektöründe “0” faizle, banka kredisiz, kefilsiz, senet sistemiyle satış gibi ezber bozan ödeme seçenekleriyle öncü olan Innovia, sağladığı konforlu yaşam alanlarıyla da fark yaratıyor. İlk 3 etabında yaşamın başladığı Innovia’nın 4. Etap satışları cazip fırsatlar ile devam ediyor.


Her etabında ortalama %80 peyzaj alanı, sanat atölyesinden çocuk oyun alanı ve spor salonlarına kadar düşünülmüş sosyal yaşam detayları ile sahipleri için bir evden çok daha fazlası olan Innovia kullanışlı mimarisi, depreme dayanaklı inşaat kalitesi ve toplu taşıma ve bağlantı yollarına yakın konumuyla da tercih...