19 / 05 / 2024

İnoksan bayileri

İnoksan bayileri

Endüstriyel mutfakta Türkiye'de sektör lideri olan İnoksan dünyaya pazarında da adından söz ettirmeye devam ediyor. İnoksan, New York’un Brooklyn bölgesinde açtığı Naskonix bayisi ile ürünlerini Amerika pazarıyla buluşturacak.

Cari işlemler dengesi eylül ayında 1.9 milyar dolar fazla verdi 

Cari işlemler dengesi, eylül ayında piyasanın üstünde gerçekleşerek 1,88 milyar dolar fazlalık gösterdi.. Buna göre, net hata ve noksan kalemi eylül ayında 208 milyon dolar olarak kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Araç almak isteyenlere müjde! Yüzde sıfır faizle otomobil almak artık mümkün! Detaylar arka arkaya geldi!

Otomotivde resmen nefes kesen bir kampanya haberi geldi. Otomobil bayileri, sıfır araç satışlarında meydana gelen gerileme karşısında harekete geçerek, yeni kredi kampanyası başlattı.

Citroen’den dev kampanya! 245.900 TL'ye uygun taksit imkânıyla sıfır otomobil!

Citroen, sıfır otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdeyi verdi. Nisan ayında duyurulan kampanya araba almayı düşünen vatandaşların yüzünü güldürdü. Citroen bayileri üzerinden otomobil satın alan vatandaşlar 245.900 lira'ye araç kampanyadan faydalanabilecekler.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan flaş açıklama! Alkole rekor zam geliyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada bazı alkollü içkilere yüzde 10-12 bandında zam geleceğini paylaştı.

ÖTV muafiyetli otomobillerde ‘bayi’ tuzağı! Engelli vatandaşlara oynanan oyun ağızları açık bıraktı!

​​​​​​​ÖTV muafiyetli otomobil almak isteyen engellilere bazı otomobil bayileri tarafından yüksek fiyattan satış yapıldığı ileri sürüldü. Konuya ilişkin gelen şikayetlerin arttığını söyleyen Tüketiciler Birliği denetim çağrısı yaptı.

İşte fiyatlarına indirim gelen sigaralar!

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bir sigara grubunun bazı sigaralarda 1 liralık indirime girdiğini açıkladı. İşte o açıklama...

Alkol ürünlerine tek tek gelen zamlara bir yenisi daha eklendi! Bu kez de şaraba zam geldi!

Yeni yılın ardından alkollü içeceklere, tütün mamulleri ve sigara çeşitlerine adeta zam yağdı. Ardı arkası kesilmeyen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi bu kez de şarap ve şarap bazlı içeceklere zam geldi. Kararı Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar duyurdu. İşte güncel fiyatl

 2023'te buna da zam geldi! Yüzde 230 zam yapıldı

 Saat 22.00'dan sonra içki satışına uygulanacak cezasın belirlenmesinin ardından, Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, “Bu ‘Dükkanı kapat git anahtarını bize ver’ cezasıdır.  Dünyanın hiçbir yerinde böyle ölçüsüz bir idari para cezası yoktur. açıklamasını yaptı.

Koç Holding'den bayilerine: Masraflarınıza dikkat edin gerekli olmayan harcamalardan kaçının

Koç Holding Anadolu Buluşmaları'nın 30'uncusunda 10 bini aşkın bayisiyle buluştu. Dijital ortamda gerçekleştirilen toplantıda Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, bayileri belirsizlik süreciyle ilgili uyardı ve tasarruf çağrısı yaptı.

Merkez Bankası'na zor sorular! Paranın kaynağı nedir? Neden sürekli artıyor?

Merkez Bankası'nın net hata noksan kalemi ilk 8 ayda 28 milyar dolarla rekor düzeye ulaştı. Peki bu paranın kaynağı ne? Hesaplara düzeltilerek aktarılması ve küçülmesi gerekirken neden sürekli tırmanıyor? Kulislerde konuşulan senaryolar neler?

İktisat profesöründen çok ciddi uyarı, hükümet IMF'ye gitmezse...

Prof.Dr. Esfender Korkmaz, Türkiye'nin dış borç ve cari açık sorunlarını net hata noksan kalemiyle çözmesinin mümkün olmadığını sorunun ciddi alınıp IMF ile bir program hazırlamaması halinde, Türkiye'nin dış borçlarını ödemede temerrüde düşeceğini söyledi.

Dolar ve altın patlamaya doğru gidiyor iddiası! Dolarda yeni zirve ne olacak?

TÜİK'in açıkladığı dış ticaret verisi, dolar öğüten Türk ekonomisinin döviz ihtiyacı ve net hata noksan kalemiyle gelen kaynağı belirsiz para, dolarda ve altının son çeyrekteki performansını nasıl etkileyecek? İşte beklentiler...

Binaların mantolaması iklim değişikliğinde büyük önem taşıyor!

Avrupa’nın mantolama devleri arasında yer alan Baumit, gerçekleştirdiği İklim Değişikliğine Karşı Mantolama Zirvesi’nde, ülkenin dört bir yanındaki bayileri ve inşaat sektörünün ilgilileriyle buluştu.

İnoksan bayileri Haberi

İnoksan bayileri

Endüstriyel mutfak sektörünün lideri İnoksan’ın yeni bayisi Naskonix, New York’un Brooklyn bölgesinde açıldı. Naskonix, İnoksan’ın endüstriyel mutfak ekipmanları başta olmak üzere uzmanlığı ile sektöre kazandırdığı ürün gruplarını da satışa sunacak.



İnoksan’dan görkemli açılış!

Naskonix’in Brooklyn Sunset Endüstriyel Park’da bulunan bayisinde gerçekleştirilen görkemli açılışa T.C New York Başkonsolosu Levent Bilgen, İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, Naskonix Yönetim Kurulu Başkanı Levent Demirgil, CEO Musa Çelik, Genel Müdür Hakan İnan, Genel Müdür Yardımcısı Erdoğan Yıldırım, Türk Amerikan Dernekleri temsilcileri ve Amerika endüstriyel mutfak sektöründen birçok yerli, yabancı misafir katıldı.


“Amerika hayalimizi gerçekleştirdik”


İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık yaptığı konuşmada “İnoksan olarak 1980 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteriyoruz. Bugün, Türk endüstriyel mutfak sektörünün lideri olarak Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet göstermenin yanı sıra 5 kıtaya...