19 / 05 / 2024

İnoksan şubeleri

İnoksan şubeleri

Endüstriyel mutfakta Türkiye'de sektör lideri olan İnoksan dünyaya pazarında da adından söz ettirmeye devam ediyor. İnoksan, New York’un Brooklyn bölgesinde açtığı Naskonix bayisi ile ürünlerini Amerika pazarıyla buluşturacak.

Cari işlemler dengesi eylül ayında 1.9 milyar dolar fazla verdi 

Cari işlemler dengesi, eylül ayında piyasanın üstünde gerçekleşerek 1,88 milyar dolar fazlalık gösterdi.. Buna göre, net hata ve noksan kalemi eylül ayında 208 milyon dolar olarak kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Bireysel Emeklilik iptali nasıl yapılır? BES nasıl iptal edilir?

Bireysel Emeklilik iptal işlemi banka şubeleri ve Bireysel Emeklilik birimleriyle gerçekleştirilir. İşte detaylar...

Bu bankalar 36 ay vadeli 50 bin lira kredi veriyor! İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz oranları...

Bankaların ihtiyaç ve tüketici kredi tutarları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Nisan ayına girmemizle birlikte bankalardan yeni kampanya açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bankalar ödeme takvimine ilişkin ayrıntıları internet şubeleri üzerinden paylaşıyor. İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz or

Merkez Bankası'na zor sorular! Paranın kaynağı nedir? Neden sürekli artıyor?

Merkez Bankası'nın net hata noksan kalemi ilk 8 ayda 28 milyar dolarla rekor düzeye ulaştı. Peki bu paranın kaynağı ne? Hesaplara düzeltilerek aktarılması ve küçülmesi gerekirken neden sürekli tırmanıyor? Kulislerde konuşulan senaryolar neler?

İktisat profesöründen çok ciddi uyarı, hükümet IMF'ye gitmezse...

Prof.Dr. Esfender Korkmaz, Türkiye'nin dış borç ve cari açık sorunlarını net hata noksan kalemiyle çözmesinin mümkün olmadığını sorunun ciddi alınıp IMF ile bir program hazırlamaması halinde, Türkiye'nin dış borçlarını ödemede temerrüde düşeceğini söyledi.

Dolar ve altın patlamaya doğru gidiyor iddiası! Dolarda yeni zirve ne olacak?

TÜİK'in açıkladığı dış ticaret verisi, dolar öğüten Türk ekonomisinin döviz ihtiyacı ve net hata noksan kalemiyle gelen kaynağı belirsiz para, dolarda ve altının son çeyrekteki performansını nasıl etkileyecek? İşte beklentiler...

1400 Markette indirim başladı! Tarım Kredi Market nerede, hangi illerde bulunuyor? Tarım Kredi Market şubeleri nerede?

Vatandaşın temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri için beklediği indirim bugün itibariyle başlıyor. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. Peki, Tarım Kredi Kooperatifleri hangi şehirlerde bulunuyor? İşte il il listesi...

Tarım Kredi Market hangi illerde var? En yakın Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri nerede? Dev indirim geliyor!

Vatandaşın temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri için beklediği indirim haberi geldi. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. Peki Tarım Kredi Marketleri hangi şehirlerde bulunuyor? İşte il il listesi...

Konut fiyatları neden artıyor? İşte merak edilen o sorunun yanıtı!

Türkiye’nin ilk global gayrimenkul şirketi olan Redstone'un Bostanlı ve Bağdat Caddesi şubeleri açıldı. Açılışa katılan Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ev kiraları işçilerin ücretleriyle yarışıyor!

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Diyarbakır Şubeleri yaptığı açıklamada, "Market harcamaları bir önceki yıla göre iki katından fazla artmıştır. Elektrik faturaları tam bir soyguna dönüşmüştür. Ev kiraları işçilerin ücretleri ile yarışır seviyeye gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun yeni adı Koray GYO oldu!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 2. maddesi uyarınca şirketin ünvanı Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. olarak açıklandı. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Happy Moon's yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin konuştu. Aymutlu, yeni açılacak şubeleri açıkladı.

İnoksan şubeleri Haberi

İnoksan şubeleri

Endüstriyel mutfak sektörünün lideri İnoksan’ın yeni bayisi Naskonix, New York’un Brooklyn bölgesinde açıldı. Naskonix, İnoksan’ın endüstriyel mutfak ekipmanları başta olmak üzere uzmanlığı ile sektöre kazandırdığı ürün gruplarını da satışa sunacak.



İnoksan’dan görkemli açılış!

Naskonix’in Brooklyn Sunset Endüstriyel Park’da bulunan bayisinde gerçekleştirilen görkemli açılışa T.C New York Başkonsolosu Levent Bilgen, İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, Naskonix Yönetim Kurulu Başkanı Levent Demirgil, CEO Musa Çelik, Genel Müdür Hakan İnan, Genel Müdür Yardımcısı Erdoğan Yıldırım, Türk Amerikan Dernekleri temsilcileri ve Amerika endüstriyel mutfak sektöründen birçok yerli, yabancı misafir katıldı.


“Amerika hayalimizi gerçekleştirdik”


İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık yaptığı konuşmada “İnoksan olarak 1980 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteriyoruz. Bugün, Türk endüstriyel mutfak sektörünün lideri olarak Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet göstermenin yanı sıra 5 kıtaya...