14 / 05 / 2024

inönü çarşısı tapu teslimleri

inönü çarşısı tapu teslimleri

İnönü Kapalı Çarşısı içerisinde bulunan 33 bağımsız dükkânın tapuları Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından hak sahiplerine teslim edildi.

Gaziantep Kuzeyşehir ve Güneyşehir projeleri için ön talep toplanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçireceği 14 bin konutluk proje için ön talep sürecini başlattı. 

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda inşaat başladı! 

Ankara Kızılcahamam'da 3 ay önce yaşanan yangın nedeniyle hasar alan ve sonrasında yıkılan Kasaplar Çarşısı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Konya Altın Çarşısı'nda yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Çalışmaları değerlendiren Başkan Altay Altın Çarşısı'nda yıkımların tamamlanma aşamasına geldiğini dile getirdi.

Rize'deki Çay Çarşısı'nın inşaatı hız kesmiyor!

Rize Ticaret Borsası’nca hazırlanan ‘Çay Çarşısı’ projesi inşaatı devam ediyor. Çarşıda, 30 metre yüksekliğinde ince belli çay bardağı anıtı yapılıyor. Anıtın içerisinde, çay müzesi, çayın topraktan bardağa serüvenini anlatan 13D çay sineması ve seyir terası olacak.

Konya Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaat çalışmaları başlıyor! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaatın Mart ayında başlayacağını dile getirdi. 

Doktorlar emlak yatırımında niçin başarısız olurlar? 

Doktorlar emlak yatırımında niçin başarısız olurlar? İşte Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci'nin konuyla ilgili o yazısı...

Konya Dudu Kadın Çarşısı'nın ilk tapuları teslim edildi! 

Konya Akşehir'de inşa edilen Dudu Kadın Çarşısı'nın tapuları için teslimler başladı. 

Konya Altın Çarşı'da yıkım başlıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Altın Çarşı'sının yıkımının1 Ocak itibarıyla başlayacağını açıkladı. 

Mevlana Çarşısı'nın yıkımı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi dokuya uygun dönüşüm çalışması için Mevlana Çarşısı’nda başlatılan yıkım tamamlandı.

Dakar'ın tarihi çarşısı Sandaga yenilenecek!

Senegal'in başkenti Dakar'ın en eski çarşısı kabul edilen Sandaga Çarşısı yenilenecek...

Kocaeli Kapanönü Çarşısı yenilenecek!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Kapanönü Çarşısı’nın problemlerini gidermek için geçmişine uygun ve yakışır adımlar atacağız" dedi.

Kapalıçarşı'nın çatısı ve altyapısı tamamlandı!

Toplam 630 iş günü süren çalışmalar sonunda Kapalıçarşı'nın çatısındaki su depoları, uydu antenleri, klima üniteleri tek tek kaldırıldı, kiremitleri yenilendi, hak ettiği bir yüze kavuştu. Çatıya gelenlerin görüntü alabilmeleri için bir "seyir terası" planlanıyor

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

inönü çarşısı tapu teslimleri Haberi

inönü çarşısı tapu teslimleri


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte, Kapalı Çarşı esnafları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Düzenlenen kahvaltılı toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın yanısıra; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, ESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKK Başkanı Ali Evren, İnönü Kapalı Çarşı Dernek Başkanı Saim Güntan ile kapalı çarşı esnafları katıldı.

İnönü Kapalı Çarşısının kuruluşunun 40. Yılı dolayısıyla böyle bir program gerçekleştirdiklerini belirten Dernek Başkanı Saim Güntan, “İnönü Kapalı Çarşısı esnafları olarak bu programı daha önceden planladık. Ancak 15 Temmuz ve arkasından yaşanan olaylar nedeniyle ertelemek zorunda kaldık” dedi.

1976 yılında hizmet vermeye başlayan İnönü Kapalı Çarşısının günümüze gelinceye kadar olan süreci hakkında...