19 / 07 / 2024

inönü stadı yapımı

inönü stadı yapımı

Son 15 günde yoğunlaşan TT Arena polemiğinde son nokta... Galatasaray’ın TT Arena’yı kullanmaması çin şiddetle muhalefet ettiği Beşiktaş cephesinde Sarı-Kırmızılı takımın endişelerini boşa çıkartacak yanıtlar geldi

Kiracılardan sosyal konut çağrısı! Uzmanlar uyarıyor, sosyal konut yapımına hız verilmeli...

1 Temmuz 2024 itibari ile kira zammında uygulanan yüzde 25 zam sınırlaması sona erdiği açıklandı. Bu karar sonrasında kiracılar da zor durumda kalıyor. Uzmanlar, sorunun çözümü için sosyal konut yapımına hız verilmesi gerektiğini ifade etti.

Nevera İnşaat Yapı Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Nevera İnşaat Yapı Müteahhitlik Anonim Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Şinavi tarafından kuruldu.

Filibe İnşaat Ve Yapı Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Filibe İnşaat Ve Yapı Mühendislik Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yunus Örücü tarafından kuruldu.

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Açıkça ve İbrahim Açıkça ortaklığında kuruldu.

Depremlerden etkilenen illerde konut ve altyapının yeniden yapım maliyeti 45 milyar dolar! 

Şu ana kadar depremde yıkılanlar dahil, ağır hasırlı olan ve yıkılması gereken toplam konut sayısı 384 bine ulaştı. Depremlerden etkilenen illerde konut ve altyapının yeniden yapım maliyeti 45 milyar dolar olarak tahmin ediliyor. İşte ayrıntılar...

Sasay İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sasay İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Özbey tarafından kuruldu.

Altaş Proje İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Proje İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Adil Altaş tarafından kuruldu.

Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart'ta açıklanacak!

Ülke ve bölge olarak İçinde yer aldığımız ekonomik şartların, çimento ve inşaat sektörlerine etkisinin ele alındığı Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart tarihinde açıklanacak.

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi Kağıthane'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem İnce tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

İnşaat yapım sözleşmesi örneği 2021!

İnşaat yapım sözleşmesi, yapı sahibi ile yapı müteahhidi arasında imzalanıyor. Peki inşaat yapım sözleşmesi nasıl hazırlanıyor? İşte inşaat yapım sözleşmesi örneği 2021...

inönü stadı yapımı Haberi

inönü stadı yapımı


Son bir haftada TT Arena krizinin nabzını adım adım tutarken önceki gün eski yönetici Işın Çelebi, İsmail Küçükkaya’ya özetle şu mesajları vermişti:


Çelebi'den 7 elekştiri


1-Beşiktaş'ın ortada henüz bir pprojesi bile yok.

2-Anıtlar Kurulu denize bakan tarafı yıktırmayacak.

3-Stadın kapasitesi 30 binden fazla olamaz.

4-Bakan Ertuğrul Günay, oranın bütünüyle yeşil alan olmasını istiyor.

5-Edindiğim izlenim oraya yeni stat yapılmayacağı şeklinde.

6-Her şey halledilse bile proje için 4 ay, ihale için 3 ay daha lazım, yani bir sezon daha İnönü’de oynayabilirler. Sonrasında da Olimpiyat’ta yapılacak revizyonla ömür boyu oynarlar.


7-Zaten paraları da yok, stad için 1 kaynak bulamazlar.


Peki bu anlatılanlara Beşiktaş cephesi ne diyor? 


Öncelikle şunu söyleyelim, Beşiktaş cephesi iplerin gerilmesi nedeniyle G.Saray ile hiçbir şekilde polemiğe girmek istemiyor. Özellikle de eski G.Saraylı yöneticilerle karşı karşıya gelmiyor.


Yani işin çözülmesi...