02 / 05 / 2024

inönü stadı yıkıldı mı

inönü stadı yıkıldı mı

Yenilenerek tekrar hizmete açılacak olan İnönü Stadı'nda yıkım dün başladı...

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi, depremde 8 saniyede yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri büyük yıkıma neden oldu. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi depremde sadece 8 saniyede yıkıldı.

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu için yapım ihalesine çıkıldı! Ankara Büyükşehir detayları açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından "Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Hattı Yapım İşi" için yapım ihalesine çıkıldığı açıklandı. İşte detaylar ve önyeterlilik şartlarını sağlayıp ihaleye davet edilen o firmalar...

Kağıthane'deki 5 katlı binanın duvarı yıkıldı!

İstanbul'da Kağıthane ilçesinde, sabaha karşı insanların uyuduğu sırada, 5 katlı binanın kömürlük katındaki duvar yıkıldı. Duvarın yıkılmasının ardından bina boşaltıldı.

Avcılar sahildeki Hayrola Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı!

İBB'nin yetkisindeki alanda, Avcılar sahilde konumlanan Hayrola Lunapark’ın dört senedir işgal edilerek işletildiği belirlendi. Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı.

Filistin'de İsrail saldırıları nedeniyle 2 bin konut yıkıldı!

İsrail'in saldırıları nedeniyle 100 binden fazla Filistinlinin yerinden edildiği, Birleşmiş Milletlere göre 1000'den fazla, Filistinli kaynaklara göre ise 2 bine yakın evin yıkıldığı ve binlercesi de hasar gördüğü belirtildi.

Haraç vermediği için işyeri yıkıldı, savcılık harekete geçti!

Adana'da 4 ay önce bir vatandaş haraç vermediğini, bu nedenle iş yerinin yıkıldığını dile getirdi. Söz konusu iddialar neticesinde savcılık soruşturma başlattı. 

Topkapı Sarayı'ndaki askeri okul binası yıkıldı iddiası!

CHP’li Gamze Akkuş İlgezdi, Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar Başkanlığı’na bağlanan Topkapı Sarayı’nın 1’inci derece sit alanındaki ağaçlarının kesildiğini, askeri okul binasının ise yıkıldığını belirtti.

Murat Kurum: Bornova ve Bayraklı'da 5 binanın yıkıldığı bilgisini aldık!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrasında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bornova ve Bayraklı'da 5 binanın yıkıldığı bilgisini aldıklarını dile getirdi. 

Çeşme'de sit alanında inşa edilen taş bina yıkıldı!

Çeşme'de deniz kenarı ve Sit Alanı'na inşa edilen taş bina yıkıldı. Bina sahibi G.S.E'ye kararı gönderen belediye ekipleri, bir ay içerisinde karara uyulmaması üzerine iş makineleri aracılığıyla binanın yıkımını tamamladı.

Esenyurt'taki toprak kaymasında istinat duvarı araçların üzerine yıkıldı!

İstanbul Esenyurt'ta dün etkili olan sağanak yağışın etkisiyle yaşanan toprak kaymasında istinat duvarı park halindeki araçların üzerine yıkıldı.

Yılmaz Özdil'in kaçak eklentili villasının 25 metrekaresi yıkıldı!

Yılmaz Özdil'in Bodrum'un Bitez Mahallesi'ndeki villasında yıkım işlemleri devam ediyor. Kaçak eklentilerle 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villadaki eklentilerin 25 metrekaresi yıkıldı...

Alanya'da mimari projeye aykırı inşa edilen yapı yıkıldı!

Alanya Belediyesi ekipleri, Avsallar Mahallesi’ndeki bir iş yerinde, mimari projeye aykırı alanların bulunduğunu tespit etti. Yıkım kararına uyulmadığı için kaçak yapı belediye ekipleri tarafından yıkıldı...

inönü stadı yıkıldı mı Haberi

inönü stadı yıkıldı mı


Yeniden inşa edilerek Türk futbolunun hizmetine sunulacak olan İnönü'ye ilk kazma vuruldu. 66 yıllık tarihi stadyumun yıkımını dün Fikret Orman başlattı. Orman Gençlik ve Spor Bakanlığı ile uyum içinde çalıştıklarını...