03 / 05 / 2024

inönü üniversitesi 2.toplu konut projesi

inönü üniversitesi 2.toplu konut projesi

İnönü Üniversitesi, üniversite yerleşkesi içerisine yapılan ve sahiplerine teslim edilen 144 konuttan sonra şimdi de 72 adet "Dubleks Konut" için çalışmalara başlandı.

Lexus yeni SUV modeli LBX ile Türkiye'de! En donanımlısının fiyatı 2 milyon 650 bin TL'den başlıyor...

Lexus, yeni modeli LBX'in Türkiye lansmanını yaptı. Marka, modelin en ucuz versiyonu olan Elegant modeli 2 milyon 290 bin liradan en donanımlısını ise 2 milyon 650 bin liradan satacağını duyurdu. 

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

TOKİ Aksaray projeleri için start verdi! 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projeleri için start verdi. 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak. Sakın kaçırmayın...

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk sayısına göre 650 TL'ye varan destek ödemesi yapılıyor. Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

EYT'lilere şimdi de maaş şoku! Şanslı olanlar Nisan'da maaşını alacak! 2.2 milyon EYT’li maaşları için sırada...

Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT)  uzun zamandır beklediği yasa Meclis'ten resmen geçti. EYT'lilere şimdi de maaş şoku! Şanslı olanlar Nisan'da maaşını alacak! 2.2 milyon EYT’li maaşları için sırada...

Bekçi alımı için başvurular 2 gün sonra resmen sona eriyor! Bekçi olmak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Pek çok kişinin merakla beklediği bekçi alımı için başvuruları 2 gün sonra resmen sona eriyor... Bekçi olmak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Emlak Konut GYO 3 projesi için ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 4. Etap, Vadi Evleri 2. Etap ve Başakşehir projeleri için ön talep topluyor...

Tosyalı Holding'in İskenderun'daki 2.5 milyar dolarlık tesisinde sona yaklaşıldı!

Tosyalı Holding tarafından İskenderun'da inşa edilen 2,5 milyar dolarlık yassı çelik üretim fabrikasının büyük bölümü tamamlandı.

Türk-İş: Dört kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 652 lira!

Türk-İş’in araştırmalarına göre Ocak ayında dört kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 652, yoksulluk sınırı ise 8 bin 638 lira oldu. Bekar bir çalışanın yaşama maliyeti ise aylık 3 bin 222 lira olarak hesaplandı.

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediyesi, Toplu Konut Projesi için çalışmalara başladı. İlçeye yeni yaşam alanı sunacak projenin 2021'nin sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. 

Türk-İş: Eylül ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 448 lira!

Türk-İş'in eylül ayı açlık ve yoksulluk sınırı araştırmasına göre, 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 448 lira, yoksulluk sınırı ise 7 bin 973 lira olarak hesaplandı.

Türk-İş: 4 kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 384!

Türk-İş'in araştırmasına göre, ağustos ayında 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 384 lira, yoksulluk sınırı 7 bin 765 lira olarak hesaplandı.

Türk-İş: 4 kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 438 lira!

Türk-İş'in 'Açlık ve yoksulluk sınırı' araştırmasına göre, mayıs ayında 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 374 liradan 2 bin 438 liraya, yoksulluk sınırı ise 7 bin 732 liradan 7 bin 942 liraya yükseldi.

inönü üniversitesi 2.toplu konut projesi Haberi

inönü üniversitesi 2.toplu konut projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve İnönü Üniversitesi işbirliğiyle yaptırılması planlanan "İnönü Üniversitesi 2'inci Etap Toplu Konut Projesi" olarak adlandırılan 72 Adet "Dubleks Konut" için bilgilendirme toplantısı yapıldı. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezı'nde gerçekleştirilen bılgilendirme toplantısına İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik de katıldı. Kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, üniversite olarak sosyal sorumluluk projelerini önemsediklerini ve bu kapsamda II. Etap Dubleks Konut Projesi'ni başlattıklarını söyledi. 

Akademik ve idari personelin bilgilendirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıda Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Abuzer Kalkan tarafından projeyi tanıtan bir sunum yapıldı. Konut başına düşen parsel alanının 500 metrekare olduğu ve 44 bin 439 metrekare bir alan üzerinde toplam 72 adet dubleks konutun inşa edileceği açıklandı. 274...