30 / 04 / 2024

İnşaat 16 Grubu Derneği

İnşaat 16 Grubu Derneği

Bursa'da inşaat sektörünün önde gelen firmalarının bir araya gelerek oluşturduğu inşaat 16 Grubu Derneği, yeni döneme İş Sağlığı ve Güvenliği semineriyle başladı. 16 Grubu Derneği üyeleri iş sağlığı ve güvenliği konusunda detaylı bilgiler aldı...

1 Ocak 2019'dan bu yana dolar 5.68 kat, altın 9.16 kat kazandırırken Çatalca'daki tarla 30 kat kazandırdı!

Altın ve dolar rekor üstüne rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 1 Ocak 2019'dan bu yana dolar 5.68 kat, altın 9.16 kat kazandırırken Çatalca'daki tarla 30 kat kazandırdığını açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Firuzköy Villaları Aralık'ta teslim! Özbey İnşaat'tan Avcılar'a 16 adet dubleks villa geliyor! 

Özbey İnşaat Firuzköy Villaları'nda satışlar başladı. Projede 16 adet dubleks villa yer alıyor. Peki Özbey İnşaat Firuzköy Villaları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

İnşaat demir fiyatlarında düşüş devam ediyor! Demir fiyatları yerle bir oldu! 16 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Demir fiyatları gelen indirimlerle beraber resmen yerle bir oldu. Demir fiyatları ne kadar? 2023 demir fiyatları kaç lira? 16 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe bayram var! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yarattı. Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Cg Grubu İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Cg Grubu İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Can ve Fuat Gül tarafından kuruldu.

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

1 ton demir 16 bin 500 lira oldu! 30 Mart 2022 inşaat demiri fiyatları!

İnşaat sektörü, gelen zamlarla gündemden düşmüyor. inşaat maliyetlerinin gittikçe artığı şu dönemde konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. İnşaat sektörünün en önemli malzemesi olan demirin tonu bugün 16 bin 500 liradan satılıyor...

İBB, Süleymaniye’nin silüetini bozan yurt inşaatını mühürledi!

İstanbul Fatih'te tarihi Süleymaniye semtinde İlim Yayma Vakfı'nca yapılan inşaat İBB tarafından bugün saat 16.00 sıralarında inşaat mühürlendi.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat-Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ergün Polat İnşaat Grubu'ndan Dayanıklı Binalar projesine destek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ergün Polat İnşaat Grubu Dayanıklı Binalar projesine destek veriyor...

Saray Grubu İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Grubu İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Debar Khasro Khasro tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayisi 2020’de 21,16 milyar dolar ihracat gerçekleştirdi!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi Aralık 2020 sonuçlarına göre; inşaat malzemeleri sanayisi 2020’de 21,16 milyar dolar ihracat gerçekleştirdi.

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

İnşaat 16 Grubu Derneği Haberi

İnşaat 16 Grubu Derneği

Bursa'da inşaat sektörünün önde gelen firmalarının bir araya gelerek oluşturduğu inşaat 16 Grubu Derneği, yeni döneme İş Sağlığı ve Güvenliği semineriyle başladı. 2012 yılında kabul edilen 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında eğitim semineri gerçekleştiren inşaat 16 Grubu Derneği üyeleri iş sağlığı ve güvenliği konusunda detaylı bilgiler aldı. 


Inşaatlö Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Karakaş derneğin. Bursa'da faaliyet gösteren inşaat firmalarını tek çatı altında toplayarak büyük bir güç oluşturma görevi taşıdığını, bu amaca ulaşmak için de üyelerin çeşitli etkinlikler ile bilgilendirdiklerini dile getirdi. Seminere konuşmacı olarak katılan Yönetim Akademisi eğitimcilerinden İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Özcan Toguc, ISG Kanun u'nun tüm detaylarını üyelerle paylaştı. Soru-cevap şeklinde gerçekleşen seminerde Toguç, İSG Kanunu'nun riskleri minimize ederek hem çalışan performansının hem...