06 / 05 / 2024

İnşaat demir fiyatlarında düşüş devam ediyor! Demir fiyatları yerle bir oldu! 16 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarında düşüş devam ediyor! Demir fiyatları yerle bir oldu! 16 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Demir fiyatları gelen indirimlerle beraber resmen yerle bir oldu. Demir fiyatları ne kadar? 2023 demir fiyatları kaç lira? 16 Haziran 2023 demir fiyat listesi.



Demir fiyatlarına, son zamanlarda peş peşe indirim geldi. Gelen indirimler sonrası demir fiyatları adeta yerle bir oldu. İnşaat sektörü demir fiyatlarına gelen indirimleri heyecanla takip ediyor. Müteahhitler ise güncel demir fiyat listesini araştırıyor. Bugün de demir fiyatları düşmeye devam ediyor. Bugün inşaat demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi.

DEMİR CEVHERİ VADELİ İŞLEMLERİ YÜKSELDİ!

Demir cevheri vadeli fiyatları yükselen dolar kuru ve Çin’in sendeleyen ekonomisini desteklemek için harekete geçtiğine dair işaretlerin ortaya çıkmasıyla yükselişe geçti.

Güncel demir fiyat listesi başta müteahhitler tarafından yakından takip ediliyor. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı ne kadar? 2023 demir fiyatları kaç TL? 16 Haziran 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön