07 / 05 / 2024

İnşaat Bilgi Zirvesi 2019

İnşaat Bilgi Zirvesi 2019

İnşaat Bilgi Zirvesi, Uluslararası Yapısal Beton Federasyonu (fib) Türkiye Temsilciliği tarafından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği toplantı salonunda yapıldı. Deprem konusunun değerlendirildiği zirveye birçok uzman katılım sağladı...

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kasım Emre Çağlar tarafından kuruldu.

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Ay tarafından kuruldu.

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Alkan tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Dbf Bilgi Teknolojileri Ve Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dbf Bilgi Teknolojileri Ve Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Burakhan Durmaz tarafından kuruldu.

Sahrakent İnşaat Ve Bilgi Teknolojileri Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sahrakent İnşaat Ve Bilgi Teknolojileri Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Kadir Oflaz tarafından kuruldu.

Kuzey Limanı İnşaat Ve Danışmanlık Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Limanı İnşaat Ve Danışmanlık Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Aleksandr Drozdov tarafından kuruldu.

Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Koz.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Koz.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

Huihuang Gayrimenkul İnşaat Bilgi Teknolojileri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huihuang Gayrimenkul İnşaat Bilgi Teknolojileri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Chee Chu Sıong tarafından kuruldu.

Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatında sona gelindi!

İnşaat çalışmalarında 7 ayın geride kaldığı Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatı tamamlanmak üzere. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri Zirvesi 16 Ocak'ta!

Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri Zirvesi 16 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nurol İnşaat'ın pay satışına SPK'dan onay!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satışına ilişkin olarak SPK'ya yapılan başvuru sonucunda pay satış bilgi formu, tadil metni ve KAP açıklamasını yayınladı. 

Nurol GYO ve Nurol İnşaat'ın pay satış bilgi formu revize edildi!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satış bilgi formunun revize edilmesi için SPK'ya başvuru yaptı. 

İnşaat Bilgi Zirvesi 2019 Haberi

İnşaat Bilgi Zirvesi 2019

Uluslararası Yapısal Beton Federasyonu (fib) Türkiye Temsilciliğince İnşaat Bilgi Zirvesi gerçekleştirildi. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği toplantı salonunda gerçekleştirilen zirvede, deprem konusu değerlendirildi.

Japonya, Yeni Zelanda, İtalya, ABD ve Avrupa ülkelerinden akademisyen ve uygulayıcı katılımcıların yer aldığı zirvede, Türkiye'deki deprem riskine hakkında konuşmalara yer verildi.

Mevcut yapıların sismik analizleri alanında çalışma yürüten Roma Sapienza Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Stefano Pampanin, betonarme yapıların performans analizi ve tasarımları alanında araştırmalar yapan Kyoto Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Minehiro Nishiyama ile yapısal analiz, tasarım ve mühendislik yönetimi konularında çalışma yapan Dr. Ned Cleland ve taban izolatörleri konusunda uzman Dr. Tsubasa Tani, zirvede sunum yaparak tecrübelerini aktardı.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki açıklamasında, zirvede Prefabrik...