20 / 05 / 2024

inşaat bölümü

inşaat bölümü

Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi inşaat Teknolojisi bölümünde eğitim gören öğrenciler, mesleklerini uygulamalı öğreniyor. Okul bahçesinde ve okulda devam eden inşaatta 22 öğrenci çalışıyor.

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Önal tarafından kuruldu.

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Ay tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Yarısı Bizden kampanyasında bağımsız bölüm için başvuru sayısı 467 bine ulaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında bugün itibarıyla 467 bin bağımsız bölüm için başvuru yapıldığını söyledi.

Bülüm Lojistik İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bülüm Lojistik İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Hasan Bülüm tarafından kuruldu.

Regus İnşaat Yazılım Otomotiv Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Regus İnşaat Yazılım Otomotiv Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Aba tarafından kuruldu.

Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümün Getir'e satışı için görüşmeler sonlandı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine başlanmıştı, mutabakata varılamaması sebebiyle görüşmeler

Innovia 2'deki 53 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Yeşil GYO, Innovia 2 projesindeki O Blok'ta yer alan 53 adet bağımsız bölüm için hazırlanan değerleme raporunu yayınladı. 

Innovia 2'deki 67 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Yeşil GYO, Innovia 2 projesindeki O Blok'ta yer alan 67 adet bağımsız bölüm için hazırlanan değerleme raporunu yayınladı. 

İş GYO Topkapı İn İstanbul projesindeki 4 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

İş GYO Topkapı İnistanbul projesinki 4 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı. İşte İş GYO Topkapı İnistanbul projesinki 4 bağımsız bölümün değeri... 

inşaat bölümü Haberi

inşaat bölümü

Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi inşaat Teknolojisi bölümünde eğitim gören öğrenciler, mesleklerini uygulamalı öğreniyor. Okul bahçesinde ve okulda devam eden inşaatta ikisi kız olmak üzere 22 öğrenci taş döşüyor, demir bağlıyor. 


ÖĞRENCİLER OKUL BAHÇESİNDE UYGULAMALI OLARAK ÇALIŞIYOR 


2013-2014 Eğitim Öğretim yılında 22 öğrenci ile bölümü açılan İnşaat Teknolojisi bölümü öğrencileri mezun olmadan meslek sahibi olma yolunda ilerliyor. 2'si kız olmak üzere 22 öğrenci, inşaat atölyesinde okulun inşaat işlerini düzenli şekilde yürütüyor. Okul bahçesinde uygulamalı olarak çalışan öğrenciler, okulda devan eden parke taşı döşeme işini ve okul yanında devam eden okul inşaatında demir bağlama işlerini de öğreniyorlar. 

Bölüm öğrencileri ileride inşaat mühendisi olup, depreme dayanıklı binalar yapacaklarını söylüyorlar. 


Haber...