04 / 05 / 2024

inşaat demirine yapılan zamlar

inşaat demirine yapılan zamlar

İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, siyasi gelişmeleri fırsat bilip, demire bir ayda yüzde 30 zam yapanların Türkiye'ye büyük kötülük yaptığını söyledi.

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 2024 inşaat demir fiyatları...

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi inşaat demirine bugün 200 TL indirim geldi. İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 19 Ocak 2024 demir fiyatları.

Kanada’dan Türkiye’den ithal ettiği inşaat demirine ilişkin geriye dönük vergi değerlendirme kararı!

Kanada Sınır Hizmetleri Ajansı (CBSA), Temmuz 2021 ve Ağustos 2023 yılları arasındaki dönemde Türkiye’den ithal edilen inşaat demirine uygulanan vergilerin bazı hallerde geriye dönük olarak değerlendirilebileceğini duyurdu.

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin 6'ncı maddesi değişti!

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin sermayeye ilişkin 6'ncı maddesinin ekli şekilde değiştirilmesi ve gerekli izinler için SPK'ya yapılan başvuru onaylandı.

Somali’de Türk inşaat şantiyesine saldırı!

Somali’de Türk şirketinin yol inşaatı şantiyesine yapılan intihar saldırısında iki Türk vatandaşı hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yaptı.

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı!

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı. Cuma günü yapılan ihalenin maliyeti yaklaşık 1 milyar 787 milyon 26 bin 747 TL 90 kuruş olarak belirlendi.

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açıldı!

Salgından en az etkilenen ülkeler arasında yer alan Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar yeniden açıldı.

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor!

Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor, 4-18 Mayıs arasında inşaat, emlak ofisleri tekrar faaliyete geçecek...

Bank Asya hissedarına özel inşaat izni mi verildi?

Ankara TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO), eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in döneminde yapılan plan değişiklikleriyle Asce İnşaat adlı şirkete önemli izinler verildiğini söyledi. Asce İnşaat adlı şirketin kurucusunun eski Bank Asya hissedarı olduğu öğrenildi. 

Tarım arazilerinin korunması için çalışma yapılan iller TBMM'de!

Tarım arazilerinin korunması, etkin kullanımı ve yönetimi için çalışma yapılan iller meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

inşaat demirine yapılan zamlar Haberi

inşaat demirine yapılan zamlar

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş, çimentodan, musluğa ve ev tekstiline kadar binden fazla ürüne etki yapan inşaat demiri fiyatlarında son aylarda "anlaşılır olmaktan uzak" bir artış olduğuna
dikkat çekerek, siyasi gelişmeleri fırsat bilip, demire bir ayda yüzde 30 zam yapanların Türkiye'ye büyük kötülük yaptığını ifade etti. Yalçıntaş, "inşaatlar durabilir" uyarısında bulundu. Yalçıntaş, yaptığı
açıklamada, çimentodan, musluğa ve ev tekstiline kadar binden fazla ürüne etki yapan inşaat demiri fiyatlarında son aylarda "anlaşılır olmaktan uzak" bir artış olduğunu kaydetti. Uluslararası piyasalardaki maden talebi ve petrol fiyatlarının demir fiyatlarına etkisinin doğal olduğunu dile getiren Yalçıntaş, "Ancak Türkiye'nin son günlerde yaşadığı siyasi gelişmeler nedeniyle ortaya çıkan siyasi belirsizliği
fırsat bilerek, makul ölçülerin dışında piyasa...