28 / 04 / 2024

inşaat döküntüleri

inşaat döküntüleri

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Çakırlar Caddesi üzerinde bulunan ve sahipleri tarafından yıkılan eski binadan kalan molozlar komşuları ile bölge esnafının başına dert oldu.

1954'te inşaat malzemesi kıtlığı: İnşaat demiri 74 kuruştan satılmış!

1954 yılında, inşaat işleri birden hızlanmaya başlanmış. İthal malzeme bulmakta zorlanan sektörde kıtlık yaşanmaya başlanmış. 

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Sultan Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Albayrak tarafından kuruldu.

Andgrup İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Andgrup İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Erdoğmuş tarafından kuruldu.

Emirates Mühendislik Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirates Mühendislik Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed O.A.S.A tarafından kuruldu.

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Hoff Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hoff Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nasır Huseynov ve HT Group Conctraction Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Özsa Hy İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsa Hy İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Özsoy ve Yılmaz Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Minimay İç Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minimay İç Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aysın Şenarsoy tarafından kuruldu.

Artum Materials İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artum Materials İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mahsun Aydın ve Uğur Takyav tarafından kuruldu.

Hbgroup Emlak Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbgroup Emlak Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Araz Rezaoğlu ve Hamed Banagar ortaklığında kuruldu.

A2d Mimarlık Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A2d Mimarlık Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Akif Kızıltepe tarafından kuruldu.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

inşaat döküntüleri Haberi

inşaat döküntüleri

Binanın kepçe ile yıkılmasının ardından enkazın kaldırım ve çevre apartmanların girişini kapattığını belirten esnaf, "Kaldırım kullanılamaz hale geldi. İnsanlar evlerine rahat giriş ve çıkış yapamıyor. Bina sahipleri ise ortada yok. Durumu belediyeye bildirdik. Ancak kimse ilgilenmiyor" diyerek tepkilerini dile getirdiler.


MÜŞTERİ GELMİYOR 

Esnaf kaldırılmayan molozlar dolayısıyla etrafta harabe bir görüntü oluştuğunu söyledi. Çirkin manzara ve toz nedeniyle işyerlerine müşteri gelmediğini de ifade eden esnaf, "Turuncu Masa'yı aramaktan kızardık, karardık. Ancak kimse ilgilenmedi. Caddenin ortasındaki harabe görüntü, ne Muratpaşa'ya ne de Antalyamıza yakışıyor" dediler.




Sabah...