26 / 07 / 2024

inşaat dumankaya

inşaat dumankaya

240 bin metrekare alanda Dumankaya tarafından hayata geçirilen Modern Vadi Evleri projesinde 120 aya kadar vade avantajı konut alıcılarını bekliyor...

Dumankaya Modern Vadi'de 3 bin TL'ye varan kira garantisi!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Modern Vadi'de 3 bin TL'ye varan kira garantisi veriliyor...

2018'de inşaat sektörünün büyümeye katkısı artacak!

Ali Dumankaya,"2018 yılında inşaat sektörünün büyümeye katkısı artarak devam edecek" dedi. 

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Bu yıl inşaat sektörü çok daha hızlı büyüyecek!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya'nın ev sahipliği yaptığı yemekte, inşaat, bankacılık ve teknoloji sektörleri ile ilgili yorumları dinledi.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası!

Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası kapsamında 3+1 daireler 548 bin TL'ye ev sahibi olunabiliyor. Projenin Nisan 2017'de teslim edilmesi bekleniyor.

DKY İnşaat ile Ergaz'dan Ataşehir'e karma proje!

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir’de 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attı.

2016'da inşaat sektöründe reformlar gerçekleşecek!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar, inşaat sektörü temsilcisi ve Dumankaya İnşaat yönetim kurulu başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o yazı...

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

GS Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşmasını imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'la sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

inşaat dumankaya Haberi

inşaat dumankaya

Avrupa Yakası'nın gözde yerleşim yerlerinden Bahçeşehir'de hayata geçirilen Modern Vadi projesinde 1 yıl boyunca 3 bin liraya ulaşan kira garantisi Dumankaya İnşaat tarafından veriliyor. Projede ayrıca yine 1 yıl boyunca aidat ödenmiyor.


Teslimlerinin 2014 yılının Mayıs ayında yapılması planlanan Dumankaya Modern Vadi projesinde inşaat alanı 240 bin metrekare olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının konut alıcılarına sunulduğu Bahçeşehir Modern Vadi Evleri projesinde yer alan konutların büyüklükleri 66 metrekareden başlıyor ve 154 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


36 ay vadede yüzde 1; 60 ay vadede yüzde 1,02 ve 120 ay vadede ise yüzde 1,08 faiz oranının mevcut olduğu Bahçeşehir Vadi Modern projesinde kapalı otopark, açık otopark, özel yüzme havuzu, fitness center, hıbi odaları, kafeterya ve kütüphane gibi sosyal donatı alanları yer...