29 / 04 / 2024

inşaat firmaları açıklaması

inşaat firmaları açıklaması

Ramazan nedeniyle Körfez'den gelen yabancı talebi azalınca sektör iç piyasaya yoğunlaştı. Firmalar, yerli müşteriler için kampanyalara yüklendi, faiz oranlarını piyasanın altına çekti ve indirimler yaptı.

İMSİAD Başkanı Demir: İnşaat sektörü yapay zeka çağına ayak uydurmalı!

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, inşaat firmaların veri ve yapay zeka çağına ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.

0 TL doğalgaz faturası bekleyenler için son dakika açıklaması yapıldı! Bu kişiler resmen fatura ödeyecek! Hemen bakın!

0 TL doğalgaz faturası bekleyenler için son dakika açıklaması yapıldı... Bu kişiler resmen fatura ödeyecek... Hemen bakın...

0 TL doğalgaz faturaları için son dakika açıklaması geldi! Bu kişiler resmen fatura ödemek zorunda kalacak!

0 TL doğalgaz faturaları için son dakika açıklaması geldi... Bu kişiler resmen fatura ödemek zorunda kalacak... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi! Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti

Altın fiyatları perşembe günü rekor kırarken dün ABD büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından düşüşe geçti. Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti! Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi!

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Asgari ücret için son dakika açıklaması Bakan Bilgin'den geldi! Açıklamayı duyanın ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen bakın!

Asgari ücret için son dakika açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den geldi. Asgari ücret açıklamasını duyanın ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen siz de bu açıklamaya bir bakın...

Hazine arazisine ev hayali kuranlar dikkat! Milyonlar için son dakika açıklaması! Yeni model hangi illerde uygulanacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum hazine arazisine ev hayali kuranlar için son dakika açıklaması yaptı. İşte Bakan Kurum'un o açıklamaları...

İMKON'dan inşaat grevi açıklaması!

Müteahhitler, çimento fiyatlarındaki yükseliş sebebiyle verdikleri boykot kararını uygulamaya başladı. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu’ndan konuya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "Fahiş fiyat artışlarına sessiz kalmayarak inşaatlarımızı 24 Eylül tarihine kadar durduruyoruz" denildi.

Türk inşaat firmaları, Sırbistan'daki projelerde yer alacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy yaptığı açıklamada, Sırbistan İnşaat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile iş birliği ile hayata geçirilecek olan projelerde Türk inşaat firmalarına yer verileceğini söyledi.

Türk inşaat firmalarından Kazakistan'a yatırım!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ile telefonda görüşme gerçekleştiren Kazakistan Senato Başkanı Maulen Ashimbayev, Türk inşaat firmalarının katkıları ile Kazakistan'da inşaat faaliyetlerinin hızla devam ettiğini dile getirdi.

Kırşehir'de inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı!

Kırşehir kent merkezinde inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

İnşaat firmaları, İzmir'deki depremzedelere boş konutlarını tahsis etti!

İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle çok sayıda bina hasar gördü. İzmir'de faaliyet gösteren inşaat firmaları bu binalarda yaşayan vatandaşlar için harekete geçti. 

inşaat firmaları açıklaması Haberi

inşaat firmaları açıklaması

Seçimin ardından koalisyon hükümetinin belirsizliğini korumasının yanı sıra yaz tatili ve Ramazan'ın aynı döneme denk gelmesi, konut alacak kesimi beklemeye iterken, bu dönemi değerlendirmek isteyen konut üreticileri uygun ödeme seçenekleri sunan kampanyanlara yöneldi. Kampanyalarda ekstra indirimler, peşinat erteleme gibi seçeneklerin yanı sıra faiz oranlarının piyasa koşullarının çok altına düşürülmesi dikkat çekiyor. 


FAİZLER DÜŞÜYOR 

Ekonomik ve siyasi konjonktür nedeniyle Türkiye'de üç olumsuz gelişmenin bir araya geldiği ara dönem yaşandığını belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Son 3 yıldır Ramazan ayı ile yaz tatilinin aynı tarihlere denk gelmesi, konut almak isteyenleri yavaşlatıyordu. 

Bunların üzerine eklenen seçim sonrası hükümet kurma girişimleriyle zirve yapan siyasi belirsizlik ise konut almak isteyenleri iyice düşündürmeye başladı. Teknik Yapı olarak bu belirsizliği elimizden geldiğince ortadan kaldırmak için...