07 / 05 / 2024

inşaat güvrn endeksi temmuz

inşaat güvrn endeksi temmuz

Temmuz 2018 ekonomik güven endeksi verileri açıklandı. Verilere göre, inşaat sektörü güven endeksi 77,1'e yükseldi...

Deprem yönetmeliğine kafa tutan bu inşaat görenlere 'pes' dedirtti! 

Depremler sonrası, kentsel dönüşüm ve bina güçlendirmenin önemi bir kez daha anlaşılırken sosyal medyada güçlendirme çalışması yapılan bir binanın fotoğrafları görenleri 'pes' dedirtti. İşte o inşaat...

İnşaat malzemesi sanayi endeksi 71,97 puana yükseldi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği tarafından ve merakla beklenen İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi Ağustos 2023 sonuçları açıklandı. Açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat malzemesi sanayi endeksi 71,97 puana yükseldi

İnşaat malzemesi sanayi endeksi Temmuz ayında 71,54 puan oldu!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi Temmuz 2023 sonuçları açıklandı. Buna göre İnşaat malzemesi sanayi endeksi Temmuz ayında 71,54 puan oldu.

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

İnşaat malzemeleri fiyatları endeksi Ocak’ta yüzde 0.78 arttı! 

İTO, İstanbul'da Ocak ayına ilişkin perakende fiyatlarını açıkladı. Verilere göre; inşaat malzemeleri fiyatları yüzde 0,78 artış kaydetti. 

İnşaat sektörü güven endeksi 5.2 azaldı!

TÜİK Ocak ayı için ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı. Bu dönemde inşaat sektörü güven endeksi  yüzde 5,2 azalarak 84,2 değerine indi.

Aydın Çine'de cemevi inşaatı meclis gündeminde!

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

Ümraniye’de metro inşaatı göçüğü soruşturmasında 16 kişiye dava!

Ümraniye’de 2 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan metro inşaatı göçüğü ile ilgili başlatılan soruşturmada 16 kişi hakkında, "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Alçin tarafından kuruldu. 

İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi Eylül'de 87,49 puan oldu!

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Eylül ayı verileri açıklandı. Verilere göre, İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi 87,49 puan oldu.

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

Kalitesiz demir inşaat güvenliğini tehdit ediyor!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneğince, kalitesiz demir ithalatının inşaat güvenliğini tehdit ettiği açıklandı.

Kalitesiz demir ithalatı inşaat güvenliğini tehdit ediyor!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği kalitesiz inşaat demiri ithalatının inşaat güvenliğini tehdit ettiğini belirtti.

inşaat güvrn endeksi temmuz Haberi

inşaat güvrn endeksi temmuz

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayına ilişkin ekonomik güven endeksini açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ekonomik güven endeksi, Temmuz ayında geçen aya kıyasla yüzde 2 artarak 90,4 değerinden 92,2 değerine yükseldi.

Temmuz ayında tüketici güven endeksi 73,1'e, hizmet sektörü güven endeksi 91,9'a, perakende ticaret sektörü güven endeksi 97,3'e ve inşaat sektörü güven endeksi 77,1'e...