16 / 05 / 2024

inşaat harfiyatı cezaları

inşaat harfiyatı cezaları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yıkıntı atıklarını gelişi güzel atan inşaat firmalarına yüklü para cezası, geçici süreyle faaliyet durdurma, ihale yasağı koyma gibi cezalar uygulayabilecek

İnşaat sektöründe kartelleşme tepkisi: Projeler yarım kaldı, çimento zamları için yüksek cezalar gelsin!

Çimento fiyatlarına geçtiğimiz günlerde gelen zam, inşaat sektöründe tepkilere neden oldu. Sektör temsilcileri, inşaat malzemelerindeki kartelleşme için ağır cezalar talep etti. İşte ayrıntılar...

Kadıköy İskele Caddesi'nde 6 inşaat aynı anda başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları Kadıköy'de hızla artıyor. İskele Caddesi'nde aynı anda 6 inşaatın birden başlaması bölgede isyana neden oldu. Harfiyat kamyonları ve beton mikserler bölgeyi rahatsız etti.

Mercn İnşaat Harfiyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercn İnşaat Harfiyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Mercan imzasıyla Maltepe'de kuruldu.

Dorukların İnşaat Harfiyat Elektrik Elektronik Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dorukların İnşaat Harfiyat Elektrik Elektronik Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye ile bugün Serkan Yaşar Ercan imzasıyla kuruldu.

Türk inşaatçıların rüşvetle imtihanı!

Rusya’da illegal işçi çalıştırdığı gerekçesiyle Türk inşaat şirketlerine kesilen cezaları ‘halletmek’ için devreye giren FSB ajanları, sorunu çözemeyince dolandırıcılık suçlamasıyla gözaltına alındı.

Sultan Vision Dekorasyon İnşaat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Vision Dekorasyon İnşaat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Fattal ve Mohamad Thabet Kaattaa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Bağcılar, 100.Yıl Mahallesi'nde kuruldu.

Çimento fiyatları 10 inşaat firmasına soruşturma kararı getirdi!

İzmir'de inşaat firmaları, müteahhitler ve hazır beton firmaları arasında uzun süre sorun olan çimento fiyatları tartışmalarının ardından Ocak ayında gelen cezaların ardından 10 firma için soruşturma kararı alındı.

Mürünler Yapı Malzemeleri İnşaat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mürünler Yapı Malzemeleri İnşaat Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüdayi Yıldız tarafından 40 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, Akçaburgaz Caddesi'nde kuruldu.

Ak Yazı İnşaat Harfiyat Nakliyat Taahhüt ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yazı İnşaat Harfiyat Nakliyat Taahhüt ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi, Cemal Akpınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi, Başpınar Sokak'ta kuruldu.

Ünkar İnşaat Harfiyat Nakliyat Yapı Malzemeleri ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ünkar İnşaat Harfiyat Nakliyat Yapı Malzemeleri ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bekkir Kara ve Servet Ünün ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Sultangazi, İsmetpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Biriket İnşaat Harfiyat Otomotiv Orman Ürünleri Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biriket İnşaat Harfiyat Otomotiv Orman Ürünleri Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Karakurt tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

C5 İnşaat Harfiyat ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

C5 İnşaat Harfiyat ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ant ve Rasim Ant ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Eyüp, Çırçır Mahallesi, Dereiçi Sokak'ta kuruldu.

Dadaşoğulları İnşaat çalışma ofisini yeniledi!

Harfiyat ve nakliyat sektöründen sonra inşaat projeleriyle de dikkatleri üzerine çeken Dadaşoğulları, Konya'nın hızla büyüyen firmaları arasında bulunuyor. Araç filosunu güçlendiren Dadaşoğulları, çalışma ofisini de yeniledi.

inşaat harfiyatı cezaları Haberi

inşaat harfiyatı cezaları


 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,  afet riski altındaki alanların dönüşümünde inşaat atıklarını  lisanslı ve izinli depo alanlarına  götürmeyen yıkım firmalarına ceza verecek.


6.5 milyon konutun elden geçeceği afet riski altındaki alanların dönüşümünde inşaat atıklarının ne olacağı belli oldu. “Sıfır atık” sloganıyla yola çıkan Bakanlık  çevreye zarar vermeden atıkların tekrar ekonomiye geri kazandıracak. Bakanlık ayrıca yıkım sonrası çıkacak olan inşaat atıklarını da hem görüntü kirliliği yapmaması hem de çevreye vereceği zararlar nedeniyle anında depolama alanlarına götürülmesi için çalışmalar yapıyor. Bakanlık inşaat atıklarını gelişi güzel  ortada bırakacak olan inşaat firmalarına cezai işlemler uygulayacak.


KAPATMA, YÜKLÜ PARA CEZALARI YOLDA


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yıkıntı atıklarını lisanslı depolara bırakmayıp gelişigüzel yerlere atan yıkım firmalarına kapatma, yüklü para cezası, geçici süreyle faaliyetlerinin durdurulması ve ihale yasağı gibi bir...