30 / 04 / 2024

İnşaat ilan

İnşaat ilan

Özyurt A.Ş., İnşaat Mühendisi ve Bilgi İşlem Müdürü; Sem Mimarlık, Mimar ve İç Mimar; Sanset İkoor İnşaat, İnşaat ve Mimarlar arıyor. İşte inşaat sektöründe haftanın kariyer ve iş fırsatları...

Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta!

Kasım 2018'de konkordato ilan eden ve 1 yıllık kesin mühlet, 6 aylık ek mühlet ve sonrasında Kovid-19 pandemisi sebebiyle tekrar mühlet gibi birçok süreçten geçen Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta görülecek.

Metsan İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

Yaklaşık 2 sene önce İstanbul'da Nexus projesini hayata geçiren Metsan inşaat'ın konkordato ilan etmişti. Geçtiğimiz hafta şirketin konkordato süreci tamamlandı ve bankalarla uzlaşma sağlandı. Peki ne oldu? İşte detaylar...

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Foraks İnşaat'ın acı günü! Süleyman Öztürk vefat etti!

Fora Mühendislik ve Foraks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk vefat etti. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürü taziye ilanı yayınladı.

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti!

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti. Sarkurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Emay İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat hakkında yeni bir karar alındı...

Sarp İnşaat'ın acı günü! Sarpay Ekşioğlu vefat etti!

Sarp İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu hayatını kaybetti. Sarp İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

DSG İnşaat'ın iflas davasında şok gelişme!

İstanbul Havalimanı, Rixos, Swissotel ve Four Seasons otelleri gibi yapıların inşaatlarında görev yapan DSG İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi...

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 28 gün daha uzatıldı!

26 yıl boyunca gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni karar çıktı. 

Uğural İnşaat'ın acı günü! Şakir Alataş vefat etti!

Uğural İnşaat Turizm Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şakir Alataş vefat etti. Uğural İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

DSG İnşaat'ın iflasına karar verildi!

İstanbul Havalimanı, Rixos, Swissotel ve Four Seasons otelleri gibi yapıların inşaatlarında görev alan DSG İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 45 gün uzatıldı!

26 yıl boyunca gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni karar çıktı. Şirketin kesin mühlet kararı 45 gün uzatıldı.

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 20 Eylül'e uzatıldı!

26 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmiş, daha sonra 2 ay kesin mühlet verilmişti. Şirketin 2 ay kesin mühlet kararı 7226 sayılı kanunda alınan tedbirler kapsamında 20 Eylül 2020 tarihine uzatıldı.

İnşaat ilan Haberi

İnşaat ilan

 

Özyurt A.Ş., İnşaat Mühendisi ve Bilgi İşlem Müdürü arıyor

Özyurt A.Ş., en az iki yıl deneyimli, Esenyurt’ta çalışacak İnşaat Mühendisi ve konusunda üniversite mezunu, C++, Java, .Net, network, server uzmanı, en az 1 deneyimli, tercihen ETA SQL bilen, İkitelli’de çalışacak Bilgi İşlem Müdürü arıyor. İletişim: [email protected] Faks:0212 620 16 05

Sem Mimarlık, Mimar ve İç Mimar arıyor

Sem Mimarlık, Bağdat Caddesi’nde bulunan şirketin showroom ve şantiyelerinde görevlendirmek üzere konusunda deneyimli, prezentabl, disiplinli ve titiz çalışan Mimar (Ref:05); iç mekan dekorasyon ve İnce İşler konusunda deneyimli, prezentabl, disiplinli ve titiz çalışan İnşaat Mühendisi-Mimar ve İç Mimar (REF:06) alacak.

İlgilenen adayların ozan@semmimarlık.comadresine fotoğraflı CV’lerini göndermeleri isteniyor.

Ataşehir’deki lüks proje inşaatına Mimar aranıyor

Ataşehir’de yapımı süren lüks konut projesinin inşaatında görevlendirilmek üzere...