30 / 04 / 2024

inşaat iskeleleri güvenli mi

inşaat iskeleleri güvenli mi

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Gerim: "Sahada kullanılan iskelelerin çoğu standart dışı. Son yıllarda özellikle inşaat sektöründe artan bir denetim uygulaması başladı ve önemli sayıda kapatmalar da gerçekleşiyor" dedi.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

İnşaat demiri güncel fiyat listesi açıklandı! Fiyatlar resmen tavan yaptı! 29 Haziran 2023 demir fiyatları

Dolar kurunun rekor seviyelere ulaşması ile inşaat demir fiyatları resmen tavan yaptı. İnşaat demiri güncel fiyat listesi açıklandı! Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 29 Haziran 2023 demir fiyatları.

Platınum İnşaat Malzemeleri Gıda Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platınum İnşaat Malzemeleri Gıda Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 20 in TL sermaye bedeli ile Artur Swıeszek ve Monıka Joanna Kopıjka ortaklığında kuruldu.

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Sancaktepe metro inşaatında göçük: 1 ölü, 1 yaralı!

Sancaktepe metro inşaatında göçük meydana geldi. Meydana gelen göçükte, 1 işçi yaşamını yitirirken 1 işçi de yaralandı.

Erk Maden Hafriyat Lojistik İnşaat Ve Gıda Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erk Maden Hafriyat Lojistik İnşaat Ve Gıda Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Sultanbeyli’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahim Çimen ve Erkan Yalçin tarafından kuruldu.

İzmir'deki petrokimya tesisinin inşaatı meclis gündeminde!

İzmir'de bulunan petrokimya tesisi inşaatının ana yüklenicisi şirketin denetimi meclis gündemine taşındı. CHP'li Akın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Canberk Nalbur Hırdavat İnşaat İş Güvenliği Malzemeleri Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Canberk Nalbur Hırdavat İnşaat İş Güvenliği Malzemeleri Plastik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Can tarafından kuruldu.

Ulus'ta tarihi alanda devam eden inşaat meclis gündeminde!

Ankara Ulus'taki tarihi bir alanda devam eden inşaat meclis gündemine taşındı. CHP'li Hakverdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Mersin Mezitli sanayi sitesi inşaatı yeniden gündemde!

Mersin Mezitli'de yapılacak sanayi sitesinin inşaatı meclis toplantısında yeniden gündeme alındı. 

Akkuyu Nükleer Santrali inşaatı meclis gündeminde!

Akkuyu Nükleer Santrali inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

inşaat iskeleleri güvenli mi Haberi

inşaat iskeleleri güvenli mi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim, Türkiye'de sahada kullanılan inşaat iskelelerinin çoğunun standart dışı olduğunu söyledi.


Gerim, bir otelde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türk Standartları Enstitüsü, İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası ile Samsun Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen "Güvenli İskele, İskelede Güvenlik Projesi" seminerine katıldı.  


Seminer öncesi gazetecilere açıklama yapan Gerim, iş sağlığı ve güvenliği konusunun, sadece Türkiye'nin değil, tüm ülkelerin önemli bir sorunu olduğunu ifade etti.


Dünyada her yıl 2,3 milyon insanın iş kazaları ve meslek hastalıkları nedeniyle hayatını kaybettiğine işaret eden Gerim, iş kazaları açısından İngiltere'nin en iyi durumda olduğunu söyledi.


Gerim, inşaat sektöründe özellikle cephe iskelelerinden düşme nedeniyle çok ciddi kazalar...