28 / 04 / 2024

İnşaat demiri güncel fiyat listesi açıklandı! Fiyatlar resmen tavan yaptı! 29 Haziran 2023 demir fiyatları

İnşaat demiri güncel fiyat listesi açıklandı! Fiyatlar resmen tavan yaptı! 29 Haziran 2023 demir fiyatları

Dolar kurunun rekor seviyelere ulaşması ile inşaat demir fiyatları resmen tavan yaptı. İnşaat demiri güncel fiyat listesi açıklandı! Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 29 Haziran 2023 demir fiyatları.



Türkiye Cunmhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası tarihi rekorunu kıran dolar/TL kuru 26 TL'ye kadar yükseldi. Doların artması ile inşaat demir fiyatları da resmen tavan yaptı. Başta müteahhitler olmak üzere sektör temsilcileri güncel inşaat demir fiyat listesini araştırıyor. İnşaat demiri güncel fiyat listesi açıklandı! 29 Haziran 2023 demir fiyatları.

DEMİR FİYATLARINA ZAM GELDİ!

İnşaat demir fiyatlarına büyük zam geldi. Gelen zamlardan sonra demir fiyatları tarihin en yüksek rakamlarına ulaştı. Müteahitler gelen zamlar karşısında isyan ederken, bu zamlar konut fiyatları ve kira fiyatlarına da yansımaya başladı.

İstanbul'da 1 ton ince demirin fiyatı 19 bin 600 olurken, aynı demir Karabük'te 19 bin liradan satılıyor.

Vatandaşlar güncel demir fiyat listesini araştırıyor. Bu kapsamda ''1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira?' gibi sorularının yanıtlarını merak ediyor.

İstabul kalın demir fiyatları ne kadar? İzmir demir fiyatları ne kadar? Payas ince ve kalın demir fiyatları kaç lira? Karabük kalın demir fiyatları kaç TL? 2023 demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi ne oldu? 29 Haziran 2023 demir fiyat listesi. 


Geri Dön