30 / 07 / 2024

İnşaat istihdam mart 2015

İnşaat istihdam mart 2015

Türkiye'de Ocak ayına ilişkin işsizlik verileri, yüzde 11.3 ile 3 milyon 259 bin rakamını gösterirken, Mart ayında İnsan Kaynakları'nda yaşanan hareketlilik yılın 2'nci çeyreği için umut vaat ediyor.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi mart ayında artış gösterdi!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin mart ayına ilişkin mevsimselliklerden arındırılmış olarak inşaat üretim verilerini açıkladı. Buna göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, mart ayında önceki aya göre yüzde 0,1 kadar yükseldi.

ABD'de inşaat harcamaları mart ayında düşüş gösterdi! 

ABD'de inşaat harcamaları mart ayında artış beklentisinin tam aksine yüzde 0,2 oranında azalmış oldu.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü. Verilen detaylara göre, inşaat üretimi, Avusturya'da yüzde 10,9, Slovakya'da yüzde 10,3 ve Almanya'da yüzde 4,6 oranında geriledi.

Evde bakım paralarını bekleyen dikkat! Mart 2023 evde bakım paralarını bu tarihte hemen çekebilirsiniz! Aman kaçırmayın!

Evde bakım paralarını bekleyen dikkat... Mart 2023 evde bakım paralarını bu tarihte hemen çekebilirsiniz... Aman kaçırmayın...

Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin fiyat listesi araştırılıyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatlarının güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Altında resmen büyük deprem, tek tek açıklanan bu son rakamları görenin aklı gitti! İşte altın fiyatları 4 Mart 2023!

Altında resmen büyük deprem, tek tek açıklanan bu son rakamları görenin aklı gitti... İşte altın fiyatları 4 Mart 2023... Hemen bakın...

Kumtel’den avantajlı indirim fırsatı! İşte Kumtel fırın modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Kumtel fırınlarında büyük indirim fırsatı var! Bütçe dostu fiyatlar görenleri şaşırtıyor. İşte Kumtel fırın modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Çimento ve beton tarihi rekorunu kırdı! Müteahhitler şaşkın! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

İnşaat sektörünün en önemli alt kolu olan inşaat malzemelerinde artış hız kesmeden devam ediyor. Son zamanlarda çimento ve beton fiyatlarında görülmemiş rekor seviyeler görülüyor. Peki beton fiyatları 2022 ne kadar? Çimento fiyatları 2022 ne kadar?

AB'de inşaat üretimi Mart ayında yüzde 18,3 arttı!

Merakla beklenen rakamlara göre, Avrupa Birliği'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 18,3 arttı...

İnşaat sektöründe istihdam Mart'ta 248 bin kişi arttı!

TÜİK tarafından açıklanan Mart ayına ilişkin iş gücü istatistiklerine göre, İnşaat sektöründe istihdam Mart'ta 248 bin kişi artış gösterdi...

İnşaat sektöründe istihdam yılın ilk çeyreğinde yüzde 9,5 geriledi!

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında takvim etkilerinden arındırılmış istihdam endeksi, yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2,8 artış kaydetti. İnşaat sektöründe ise istihdam yüzde 9,5 geriledi...

ABD'de inşaat harcamaları Mart ayında beklentiyi aştı!

ABD'de inşaat harcamaları, Mart 2020'de yüzde 0,9 artarak beklentinin üstünde gerçekleşti.

Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta bitecek!

Şampiyonlar Ligi finalinde maç oynanacak Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta tamamlanacak. Üstü kapatılacak stat için 150 milyon TL harcama yapılacak. 

İnşaat istihdam mart 2015 Haberi

İnşaat istihdam mart 2015

Türkiye’de Ocak ayına ilişkin işsizlik verileri, yüzde 11.3 ile 3 milyon 259 bin rakamını gösterirken, Mart ayında İnsan Kaynakları’nda yaşanan hareketlilik yılın 2’nci çeyreği için umut vaat ediyor. Türkiye'nin mavi yaka ve ara kademede lider insan kaynakları sitesi Eleman.net'in verilerine göre; Mart ayında bir önceki aya oranla yüzde 20’lik bir artışla 19 bini aşan iş ilanı yayınlandı. Hizmet sektörü, Mart ayında en çok ilan yayınlanan sektörler sıralamasında aldığı yüzde 15.85’lik pay ile şampiyon oldu. Aynı zamanda en çok başvuru yapılan sektörler sıralamasında ise yüzde 18’lik oranla da şampiyonluğunu korudu. En çok istihdam sağlayan sektörler sıralamasında ise geçtiğimiz yılın şampiyonu olan inşaat sektörü 4’üncü sıraya gerilerken, sanayi sektörü 3’üncü sıraya çıktı.

TÜİK’in açıkladığı Ocak ayı işsizlik rakamlarına göre, Türkiye işsizlikte son...