27 / 04 / 2024

İnşaat Malzemecileri Toplu işyeri Yapı KooperatifiKepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü

İnşaat Malzemecileri Toplu işyeri Yapı KooperatifiKepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, iskan ve ruhsatla ilgili problemlerini çözdüğü, kat artışı talebini karşıladığı inşaat malzemecileri sitesi esnafının, yeni yer isteğinin karşılanması için de gereken desteği sağlayacağını ifade etti.

M. Çetin İnşaat, deprem sonrası toplu konut yapıyor

Güneydoğu Anadolu’daki kamu yatırımlarında rol oynayan müteahhitlik firmalarından M. Çetin İnşaat, deprem afetinden sonra Şanlıurfa’daki yükselen yeni konut ihtiyacına yanıt vermek üzere toplu konut projelerine yöneldi. Firma, ilk etapta Maşuk’ta 180 daire ve 30 dükkan inşa edeceğini bildirdi.

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

TOKİ Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayabaşı  Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Hakan Toplu Taşıma Turizm Ve İnşaat  Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Toplu Taşıma Turizm Ve İnşaat  Limited Şirketi  Büyükçekmece’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile  Hakan Özer tarafından kuruldu.

Ayaz Toplu Konut Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Toplu Konut Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Ayaz tarafından kuruldu.

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediyesi, Toplu Konut Projesi için çalışmalara başladı. İlçeye yeni yaşam alanı sunacak projenin 2021'nin sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. 

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi açıldı!

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi bugün Kadıköy'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Baştopçu tarafından açıldı.

Samsun yapı malzemeleri sektörü buluştu!

Karadeniz Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (KARTİMDER) tarafından düzenlenen programa, yeni ve mevcut üyelerin firmalarını ve kendilerini tanıtması ile başlandı...

İnşaat malzemecileri dış pazarla büyüyor!

İnşaat malzemeleri sanayi, iç pazardaki daralmanın etkisiyle ihracata yöneldi. Sektör, çimentodan seramiğe kadar farklı ürünlerin ihracatını yapıyor. 2018'de 21,5 milyar dolar olan inşaat malzemeleri ihracatının bu yıl 24 milyar dolara çıkarılması hedefleniyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Gök Toplu Yemek Toplu Temizlik Enerji İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Gök Toplu Yemek Toplu Temizlik Enerji İnşaat Nakliyat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gök Toplu Yemek Toplu Temizlik Enerji İnşaat'ın merkez nakli bugün Sancaktepe'de yapıldı. 

İnşaat Malzemecileri Toplu işyeri Yapı KooperatifiKepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Haberi

İnşaat Malzemecileri Toplu işyeri Yapı KooperatifiKepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, taleplerini dinlemek amacıyla İnşaat Malzemecileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi’ni ziyaret etti. Site esnafının yer aldığı ziyarette konuşan İnşaat Malzemecileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Şerafettin Şimşek, işyerlerinin mülkiyetle ilgili problemlerini çözmesi ve kat artışı taleplerinin karşılamasından dolayı Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti. Başkan Tütüncü’nün her zaman yanlarında olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Şimşek, mevcut sitenin talebi karşılayamamasından dolayı yeni bir yer arayışında olduklarını aktardı.

Başkan Hakan Tütüncü de 1. döneminde İnşaat Malzemecileri Sitesi’nin, iskan ve ruhsatla ilgili mülkiyete problemini çözdüklerini, sitenin yollarının kaldırımını ve asfaltını da yaptıklarını söyledi. 2. dönemlerinde ise sitenin kat artışı talebini karşıladıklarını kaydeden Tütüncü, “ Hurdacılar ve inşaat malzemecileri sitelerimizi kapsayan ve 1 kat artışı imkanı getiren 1\1000 uygulama imar planı...