27 / 04 / 2024

inşaat molozları

inşaat molozları

Antalya'da kentin tamamında sorun haline gelen inşaat molozları için müteahhitler alan istedi. Belediyeler ise bu amaçla kullanılacak alan olmadığını belirtti.

Antalya Muratpaşa'daki eski binadan kalan molozlara tepki!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Çakırlar Caddesi üzerinde bulunan ve sahipleri tarafından yıkılan eski binadan kalan molozlar komşuları ile bölge esnafının başına dert oldu.

Antalyalı müteahhitler molozlar için alan istiyor!

Antalya'da kentin tamamında sorun haline gelen inşaat molozları için müteahhitler alan istedi. Belediyeler ise bu amaçla kullanılacak alan olmadığını belirtti.

Ankara'da inşaat molozları kaçak bölgelere dökülüyor!

Ankara’da, yasak olmasına rağmen inşaat molozları İmrahor, Eymir ve Kekiklikpınarı'na boşaltılıyor. Kaçak dökümün en çok zarar verdiği İmrahor’daki su yatağı hergeçen gün yok oluyor.

Niğde'de inşaat çöktü: 3 yaralı!

Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan köyünde olimpik yüzme havuzu inşaatında, henüz belirlenemeyen nedenle beton tablası çöktü. Bu sırada havuz içinde çalışan 3 işçi molozların arasında kaldı.

Antalya Eski Lara Mahallesi'nde inşaat artıkları çevreyi rahatsız ediyor!

Çevreye moloz bırakmak, inşaat atıklarını çöpe dökmek yasak. Aynı zamanda çok ciddi para cezaları olan bu suçla ilgili olarak Eski Lara Caddesi üzerindeki molozlar çevre sakinlerini çileden çıkardı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi inşaat atıklarına çözüm arıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları ile molozlarla ilgili çalışmalara devam ediyor. Belediye boş arazilere boşaltılan hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları ile molozların önüne geçmeye çalışıyor...

Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatında radyasyon bulundu!

Manisa-İzmir arasında yolculuk süresini 15 dakikaya indireceği iddia edilen Sabuncubeli Tüneli inşaatından çıkan ve yapılan araştırmalar sonucu radyasyonlu buluntular içerdiği belirtilen molozlar, doğal yaşam alanlarını tehdit etmeye devam ediyor.

Kağıthane'de inşaat alanında yangın çıktı!

Kağıthane Sadabat mevkiindeki bir inşaat alanında yükselen dumanlar nedeniyle panik yaşandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, inşaat alanı içinde daha önceden kesilmiş ağaç gövdeleri ve molozların yakıldığını tespit etti...

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

inşaat molozları Haberi

inşaat molozları

Antalya'nın turizm niteliği olan ilçeleri başta olmak üzere neredeyse kentin tamamında yaşanan "moloz sorunu' Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği ile ilçe belediyeler arasında bürokratik krize neden oldu. Antalyalı müteahhitler, inşaat molozlarının yasal olarak dökülebileceği alanların oluşturulmasını isterken, belediyeler ise bu amaçla kullanılacak bir alan bulunamadığından şikayet ediyor. 


NE YAPACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK' 

Kundu turizm yolu başta olmak üzere şehir içi ve şehir dışındaki boş arazilerde moloz yığınlarının yükseldiğini söyleyen Tüm inşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, "Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. Belediyelere resmi yazı ile başvuru yaptık. Ancak kimse bizi dikkate almadı. Hem moloz dökmeyin diyorlar, hem de molozu yasal olarak dökecek yer göstermiyorlar" dedi. 


'TABELA ÇÖZÜM OLMAZ' 

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandıktan sonra sorunun daha da büyüyeceğini kaydeden 

Karataş,...