13 / 05 / 2024

İnşaat Müteahhitler Konfederasyonu

İnşaat Müteahhitler Konfederasyonu

İnşaat Müteahhitler Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, kentsel dönüşümle ilgili belediye ve diğer bürokraside ciddi sorunlar yaşadıklarını belirterek, "Bu konuda önce ciddi eğitim çalışmaları yapılmalı" dedi...

İstanbul'daki ünlü konut sitesinin tesisatını paylaşan inşaat mühendisi sordu: 'Müteahhitin sorumluluğu devam eder mi'

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden ünlü bir sitenin su tesisatının halini paylaştı. Sitece ortalama daire fiyatının 10 milyon TL olduğunu belirten Mayk İnşaat, müteahhitin sorumluluğunun devam edip etmeyeceğini de sordu.

İnşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası kurulmalı: Önüne gelen müteahhit olmasın!

İMKON (Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Osman Avcıl, önüne gelenin müteahhit olduğunu belirterek, inşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası'nın kurulması gerektiğini söyledi. 

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Kentsel dönüşüm uzmanından korkutan açıklama: Yerinde dönüşüm projesi sıkıntı oluşturabilir! 

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Av. Osman Avcıl, yerinde kentsel dönüşüm projesinin Elazığ için sıkıntılara neden olabileceğini söyledi.

Bursa'da inşaat sektörünün gücüne güç katacak güç birliği!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetimini ziyaret ederek önemli bilgiler aldı. İşte konu ile ilgili detaylar...

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına ilişkin açıklama: Mülkiyet hakkı tedirginliği var! 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm uygulamalarının mülkiyet hakkını gasp etmenin gerekçesi yapılamayacağı vurgulandı. İşte o açıklama...

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

İnşaat sektöründe fiyat farkı krizi! Müteahhitler zararına mı üretim yapıyor? 

Türkiye Resmi Sektör İnşaat Müteahhitleri İşveren Sendikası Başkanı Servet Arslan, fiyatı farkı sisteminin çöktüğü iddiasını gündeme getirerek, acilen sürdürülebilir bir sisteme geçilmesi talebinde bulundu. 

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümde müteahhitler harçlardan muaf mı?

Kentsel dönüşüm kapsamındaki binalar bazı harç ödemelerinden muaf tutuluyor. Peki, kentsel dönüşümde müteahhitler de harçlardan muaf mı?

Oğuzhan Keleş: Vatandaşımızın konuta erişimi zorlaşıyor!

Dolar kurunun dalgalı seyretmesi konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor.  İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş konut fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İnşaat Müteahhitler Konfederasyonu Haberi

İnşaat Müteahhitler Konfederasyonu
İnşaat Müteahhitler Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, kentsel dönüşümle ilgili belediye ve diğer bürokraside ciddi sorunlar yaşadıklarını belirterek, "Bu konuda önce ciddi eğitim çalışmaları yapılmalı. Bu işin içinde olacak aktörler bilgilendirilmeli ve eğitilmelidir. Eğer yanlış adımlar atılacaksa kentsel dönüşümün gerekirse ertelenmesi taraftarıyız" dedi.


İnşaat Müteahhitler Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, kentsel dönüşümle ilgili belediye ve diğer bürokraside ciddi sorunlar yaşadıklarını belirterek, "Bu konuda önce ciddi eğitim çalışmaları yapılmalı. Bu işin içinde olacak aktörler bilgilendirilmeli ve eğitilmelidir. Eğer yanlış adımlar atılacaksa kentsel dönüşümün gerekirse ertelenmesi taraftarıyız" dedi. Tellioğlu, son yılların hatta yüzyılın en büyük çalışmalarından biri olan kentsel dönüşümün binaların şeklinden, yaşam tarzına kadar büyük değişikliklere yol açacağını belirterek, bu projenin dünyaya ve yeni nesillerimize bakışımızın vizyonu olması gerektiğini,...