05 / 05 / 2024

İnşaat Platformunun toplantısı nerede

İnşaat Platformunun toplantısı nerede

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ve inşaat sektöründe 30 yıldır faaliyet gösteren ANBA Yayın Grubu işbirliği ile oluşturulan platformun ilk toplantısı, Biz Cevahir Hotel İstanbul'da gerçekleştirildi.

Merkez Bankası’nın enflasyon raporu toplantısının ne zaman yapılacağı belli oldu!

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun, "Enflasyon Raporu 2022-III"ün tanıtımı amacıyla düzenleyeceği bilgilendirme toplantısının tarihi belli oldu. İşte detaylar...

TMSF, ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı satışa sunuyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, kayyum olarak atandığı ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı kapalı zarf ve açık artırma usulüyle satışa sunuyor. Son teklif tarihi 22 Ağustos olarak açıklandı...

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı ertelendi!

İnşaat sektöründe pek çok projeyi hayata geçiren Tek Yapı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının tarihi ertelendi. 

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 28 Temmuz'da!

1989'da kurulan Erka İnşaat, son süreçte yaşadığı maddi anlamdaki sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının 28 Temmuz'da yapılmasına karar verildi.

İnşaat yapım sözleşmesi örneği 2021!

İnşaat yapım sözleşmesi, yapı sahibi ile yapı müteahhidi arasında imzalanıyor. Peki inşaat yapım sözleşmesi nasıl hazırlanıyor? İşte inşaat yapım sözleşmesi örneği 2021...

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 21 Haziran'da!

İnşaat sektöründe birçok projeye imza atan Tek Yapı İnşaat yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısının tarihi belli oldu.

Edip Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısı tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının tesciline ilişkin ilan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlandı. 

Gürültü Farkındalık Günü eğitim toplantısı 28-29 Nisan’da!

İZODER, TAKDER iş birliğince ‘Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’ne özel online eğitim programı hazırlandı. Online eğitim toplantısı, 28-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 5 Mayıs'ta!

1989 yılında kurulan Erka İnşaat, son dönemde mali anlamda yaşadığı sıkıntıyı aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin alacaklılar toplantısı 5 Mayıs tarihinde yapılacak. 

İntema İnşaat'ın genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

İntema İnşaat'ın bugün gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararları içeren Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesi yayınlandı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısına virüs engeli!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ertelenen Genel Kurul toplantısı Covid-19 tedbirleri kapsamında, İstanbul'un Yüksek Riskli kategoriden çok yüksek riskli kategoriye çıkması nedeniyle iptal edildi. 

Trio İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 4 Mart'ta!

Yaşadığı mali sorunları atlatamayan Trio İnşaat Proje Turizm Pazarlama Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı. 

Neo Yapı'nın alacaklılar toplantısı 21 Ocak'ta!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimde hizmet sunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

İnşaat Platformunun toplantısı nerede Haberi

İnşaat Platformunun toplantısı nerede

Mimar, müteahhit, inşaat sanayisi başta olmak üzere sektörün tüm kesimlerini bir araya getirecek "İnşaat Platformu" kuruldu. Çalışmalarına başlayan ve ilk toplantısını gerçekleştiren platform, "sektörün sorunlarının ve çözüm önerilerinin değerlendirilip, ilgili kurumlar ve kamuoyuyla paylaşılmasını" hedefliyor.


Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ve inşaat sektöründe 30 yıldır faaliyet gösteren ANBA Yayın Grubu işbirliği ile oluşturulan platformun ilk toplantısı, Biz Cevahir Hotel İstanbul'da gerçekleştirildi.


Toplantıya EGD Yönetim Kurulu Başkanı Celal Toprak, ANBA Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Mahmut Kılınç, platform kurucuları ve üyeleri, sektörün önde gelen müteahhitlik, mühendislik, mimarlık ve inşaat sanayicilerinin dernek temsilcileri ve gazeteciler katıldı.


Platform hakkında bilgi veren Toprak, dernekleşmeden ve tüzel kişiliğe sahip olmadan bir sivil toplum buluşması olan platformun tarafsız, bağımsız ve siyasetten uzak olarak, mevcut dernek, kurum ve kuruluşlarla ortak...