15 / 05 / 2024

inşaat projeleri yapımı

inşaat projeleri yapımı

Akşam Gazetesi yazarlarından Funda Özkan bugünki yazısında herkesin inşaat projesi yapıp yapamayacağını ele aldı...

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Filibe İnşaat Ve Yapı Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Filibe İnşaat Ve Yapı Mühendislik Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yunus Örücü tarafından kuruldu.

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erseli Ersoy vefat etti! 

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunu inşaat yüksek mühendisi Erseli Ersoy hayatını kaybetti.

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

ABD'de inşaat harcamaları Kasım'da beklenenden az arttı!

Merakla beklenen resmi rakamlara göre, ABD'de inşaat harcamaları, Kasım ayında aylık bazda yüzde 0,4 arttı.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

ABD'de inşaat harcamaları Kasım 2020'de yüzde 0,9 arttı!

ABD'de inşaat harcamaları, Kasım ayında aylık olarak yüzde 0,9 artarak piyasa beklentilerinin altında kaldı.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Amerikalılar inşaat projeleri için Filistin'i mi feda edecek?

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Yüzyılın Anlaşması" kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Zarif, "Amerikalılar, Filistin halkının temel haklarını ve isteklerini kendi inşaat projeleri için feda etmeyi düşünecek bir konumda değildi" dedi...

Faizlerdeki indirim inşaat firmalarına mı yarayacak?

Konut kredisi faizlerindeki düşüş inşaat sektörüne bakışı değiştirdi. Sektör işlerin açılmasını bekliyor. Peki konut kredisi faizindeki indirim en çok inşaat firmalarına mı yarayacak?

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 126 daire, 9 dükkan yapım işi ihale ediliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnş. Tic. Anonim Şirketi, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin birinci etap ikinci kısmına ait bölümünde yer alan 2 blok inşaatın yapım işini 71 milyon 290 bin TL'ye ihale ediyor.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2 blok inşaatın yapım işi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnş. Tic. Anonim Şirketi tarafından Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin birinci etap ikinci kısmına ait bölümünde yer alan 2 blok inşaatın yapım işi 66 milyon 121 bin 395 bin TL'ye ihale ediliyor.

inşaat projeleri yapımı Haberi

inşaat projeleri yapımı

Depremden geç de olsa ders alındığı için artık ‘dayanıklı’ evler yapılıyor. Ali Ağaoğlu söylemişti:  “Vaktiyle inşaatların yüzde 80’i deniz kabuğu, tuzlu kum, çıt diye kırılan hurda demirle yapıldı.” Geçen zamanla birlikte çürüyen yapısı nedeniyle deprem bir yana üflesen yıkılacak konutlar elbette çok. Yüzde 80 olmasa da önemli bir kısmı. Artık depreme dayanıklı konutlar yapılıyor da, başka bir sorun var. Malum İstanbul şantiye kenti gibi, sürekli yeni binalar, yeni gökdelenler yükseliyor. Yakın zamanda birkaç ‘kötü’ tecrübe yaşandı da, insanlar ev hayali kurarken, batan şirket nedeniyle birikimlerinden oldular. 


Her önüne gelen inşaat yapabilmeli mi? Liberal ekonomi demek, daha önce hiçbir tecrübesi olmayan insanların büyük büyük inşaatlara soyunması mı demek? Bu pazar günü AKŞAM gazetesinde yeni bir görevimi ifa etmeye başlayacağım. Artık iş...