07 / 05 / 2024

inşaat sekötöründe doların yükselişi

inşaat sekötöründe doların yükselişi

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, doların yükselişinden konut yapımcılarının fazla bir zarar göreceğini düşünmediğini belirtti...

Türkiye'de inşaat sektörü: Hiç inşaat işinden anlamayan 10-12 dairelik bir binanın müteahhiti olabiliyor! 

Türkiye'de inşaat sektöründe diplomasını beş dakika önce alanlar bile ömür boyu şantiye şefliğini üstlenebiliyor. İnşaat sektörü temsilcileri duruma tepkili. İşte ayrıntılar...

Beylice İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Beylice İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Akın tarafından kuruldu.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Koytür İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Koytür İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon 552 bin 400 TL sermaye bedeli ile Mehmet Koyuncu tarafından kuruldu.

Rtk Tekstil İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Rtk Tekstil İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rutkay Cengiz Ergün tarafından kuruldu.

Dolar yükselecek mi düşecek mi? Doların 30 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip diliyor. Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu araştırırken, doların 30 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı.

Elinde dolar olanlar o günü bekleyin! Doların geleceği seviye ayaklarınızı yerden kesecek! Bugün dolar/TL ne kadar oldu?

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar dolar ne kadar olacak? sorusunu araştırırken, doların geleceği seviye açıklandı. Elinde dolar olanlar o günü bekleyin!

Yerli Elektrik Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Yerli Elektrik Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yolcu tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi yılın ilk çeyreğinde yüzde 1,2 büyüdü!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun Mayıs 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri sanayi üretiminin yılın ilk çeyreğinde yüzde 1,2 büyüdüğü belirlendi. İşte raporda yer verilen tüm veriler...

Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı! Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun

Seçim sonrası gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar alıp satmak isteyen yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı. Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun.

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bni TL sermaye bedeli ile Vakkas Atılmış tarafından kuruldu.

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Şinasi tarafından kuruldu.

Ceda Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ceda Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Tandoğan tarafından kuruldu.

inşaat sekötöründe doların yükselişi Haberi

inşaat sekötöründe doların yükselişi


İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, doların yükselişinden konut yapımcılarının fazla bir zarar göreceğini düşünmediğini belirterek "Sıcak paradaki panik, gayrimenkulde yaşanmaz" dedi. Durbakayım, konut faizlerinin son yılların en uygun seviyesinde olduğunu da ifade ederek, "Faiz oranları tekrar yükselirse konut almayı erteleyenler treni kaçırmış olur" diye konuştu. 


İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, doların yükselişinden konut yapımcılarının fazla bir zarar göreceğini düşünmediğini belirterek, "Sıcak paradaki panik, uzun vadeli yatırım aracı olan gayrimenkulde yaşanmaz" dedi. 

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) geçen ay parasal genişlemede yavaşlama sinyali vermesinin Türkiye'de konut sektörüne yansımalarını değerlendiren Durbakayım, Fed'in uluslararası piyasalardan tahvil alımına kademeli olarak son verileceğine yönelik açıklamalarının oluşturduğu finansal depremin, Türk ekonomisinin üretim hanesine henüz tam olarak yansımadığını söyledi, Durbakayım, Fed'in kararının...