05 / 05 / 2024

inşaat sektör toplantıları

inşaat sektör toplantıları

Türk gayrimenkulünde aktif yatırımcı, geliştirici ve finansör şirketlerin yerli ve yabancı 100’ün üzerinde üst düzey yöneticisinin bir araya geleceği Türkiye GRI toplantısı 20-21 Nisan’da Hilton Istanbul Bosphorus’ta gerçekleşecek.

Türkiye GRI 2015 toplantısı 20-21 Nisan’da!

Türk gayrimenkulünde aktif yatırımcı, geliştirici ve finansör şirketlerin yerli ve yabancı 100’ün üzerinde üst düzey yöneticisinin bir araya geleceği Türkiye GRI toplantısı 20-21 Nisan’da Hilton Istanbul Bosphorus’ta gerçekleşiyor.

Türkiye GRI 2015 etkinliği 20-21 Nisan'da!

7. senesinde üst düzey gayrimenkul yöneticilerinin buluşma yeri haline gelen Türkiye GRI'ın programı bu hafta tamamlanıyor. Türkiye GRI 2015, 20-21 Nisan'da gerçekleşiyor.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Vinç operatörü ayda 150 bin, inşaat ustası 70 bin, mühendis ise 40 bin TL kazanıyor! İnşaat sektöründe maaşlar katlandı!

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı büyürken, maaşlar da her geçen gün katlanıyor. İnşaat sektöründe çalışanların maaşları duyanları şok etti. İşte o rakamlar...

İnşaat sektöründeki maaşlar asgari ücreti üçe katladı!

Türkiye'de inşaat sektöründeki işçi sıkıntıları devam ediyor. Yetersiz çalışan sayısı probleminin baş göstermesiyle bir sıva ustasının aylık maaşı 60 bin TL'ye dayandı. Memur olarak çalışan en düşük mühendis maaşı ise 33 bin TL.

Yıldırım Kaya: Kur artışlarından en çok inşaat sektörü etkilendi!

Bütçenin enflasyon ve kur farkı nedeniyle anlamsız hale geldiğini iddia eden CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, enflasyon ve kur artışlarından en çok inşaat sektörünün etkilendiğini söyledi.

Rusya'da inşaat sektöründe maaşlar arttı!

Artan maaşlara karşı Rusya vatandaşlarının rağbet göstermediği inşaat sektöründe fiyatlar uçtu. İnşaat işçileri maaşları da 70 binden 80-90 bine çıktı.

İnşaat sektöründen fiyat artışları için ek tedbir talebi!

İnşaat demirinde son bir senede yüzde 116’ya ulaşan fiyat artışları kaydedildi. Sektördeki fiyat artışları sebebiyle, sektör temsilcileri her geçen gün bir açıklamada bulunuyor. Sektör temsilcileri, inşaat sektöründeki artışlar için ek tedbir istiyor.

İnşaat sektörü pandemide dijitalleşti konut satışları yüzde 11 arttı!

TÜİK verilerini derleyen proje veri ve talep bankası YapıRadarcom tarafından yapılan açıklamaya göre inşaat sektöründeki dijitalleşmenin de katkısıyla 2020'de konut satışları bir önceki yıla göre yüzde 11 arttı.

İnşaat sektörü ve bankacılar ALTO'da buluştu!

İnşaat sektörü ve bankacılık sektörünü bir araya getiren Aliağa Ticaret Odası (ALTO) toplantısında inşaat sektörünün bankalar nezdinde karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

İnşaat sektörü hareketlenecek, satışlar artacak!

İzmir ve çevre illerde çok sayıda konut ve işyeri inşa eden işadamı Latif Aydemir, Eylül ayından itibaren inşaat sektörünün canlanacağını, satışların artacağını söyledi.

Konut satışları inşaat sektörüne nefes aldırıyor!

Kampanyaların öne çıktığı konut piyasasında satışların haziran ayında yüzde 22,4 artması inşaat sektörüne nefes alma fırsatı sağladı. 

Kahramanmaraş’ta inşaat sektöründe ciddi sıkıntılar var!

Çırağın Group Kahramanmaraş’ın doğusunda yapacağı yeni projesiyle büyük bir yeniliğe daha imza atacak. Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak, "Kahramanmaraş’ta inşaat sektöründe ciddi sıkıntılar var." dedi

Mehmet Özhaseki: İnşaat sektörüyle ilgili ciddi toplantılar yapıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, partisinin Kayseri il teşkilatında düzenlediği basın toplantısında konuşma yaptı. Özhaseki, özellikle inşaat sektörüyle ilgili ciddi toplantılar yaptıklarını ifade etti.

İnşaat sektörüne 10 maddelik çözüm önerisi!

Sabah Gazetesi'nin geniş katılımlı toplantılarına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş gibi üst düzey yöneticiler inşaat sektörüne çözüm önerileri sundu.

inşaat sektör toplantıları Haberi

inşaat sektör toplantıları

Türk gayrimenkulünde aktif yatırımcı, geliştirici ve finansör şirketlerin yerli ve yabancı 100’ün üzerinde üst düzey yöneticisinin bir araya geleceği Türkiye GRI toplantısı 20-21 Nisan’da Hilton Istanbul Bosphorus’ta...