17 / 05 / 2024

inşaat sektörü fuar

inşaat sektörü fuar

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

İnşaat fuarı bugün açıldı!

Türkiye'nin en tehlikeli fay hattı olan DAF (Doğu Anadolu Fay) hattında bulunan Kahramanmaraş'ta, deprem bilincini arttırmak ve inşaat sektöründeki yeniliklerle buluşmak için düzenlenecek inşat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı bugün açılıyor.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

İnşaat sektörü, Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

Yapı Fuarı-Turkeybuild'den canlı yayında inşaat sektörü buluşmaları!

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmaları düzenliyor. Canlı yayının bu haftaki konuğu, Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet D

Türk inşaat sektörü Güney Kore’de buluşuyor!

Güney Kore’de düzenlenecek olan fuarlardan yapı ve inşaat sektörünün en büyük fuarı Korea Build, 26 Şubat – 1 Mart 2020 tarihleri arasında başkent Seul’da gerçekleşecek.

İnşaat sektöründe sorunlar aşılabilir!

KOMÜT Başkanı Şaban Topal fuar ve inşaat sektörü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Topal, 'İstişare ederek bütün zorlukları aşabiliriz' ifadelerini kullandı.

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

BTSO inşaat sektörü temsilcilerinden Fas'a çıkarma!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) üyesi inşaat sektörü temsilcileri, yeni işbirlikleri için Fas'ta ziyarette bulundu. Heyet ayrıca Küresel Fuar Acentesi kapsamında Kazablanka/Rabat İnşaat Teknolojileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı’ında incelemelerde bulundu.

İnşaat sektörünün nabzı İsveç’te attı!

BTSO'nun Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların oluşturduğu 45 kişilik heyet, İsviçre'de buluştu. 

Samsun inşaat sektörü marka olma yolunda!

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nın şehir için önemli olduğunu belirterek, "Fuar sayesinde Samsun inşaat sektörü, belirleyici bir marka olma yolunda ciddi mesafe alıyor" diye konuştu.

Türk inşaat sektörü dünyayla rekabet ediyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Türk inşaat sektörünün dünyayla rekabet edebilecek sektörlerin başında geldiğini belirterek MIPIM Fuarı'nın bu açıdan önemli olduğunu söyledi.

İnşaat sektörü Adana İnşaat Fuarı'nda buluştu!

İnşaat sektörü temsilcileri TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açan Adana İnşaat Fuarı'nda buluştu. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, fuarın Adana ve bölgesindeki inşaat sektörüne bağlı sanayiyi de hareketlendireceğini söyledi.

ADV Kule Vinç Smart inşaat sektöründe yoğun ilgi gördü!

İTALYAN merkezli FM Gru kule vinçlerinin Türkiye, Orta Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinin distribütör firması olan ADV Kule Vinç, Komatek Fuarı'nda inşaat sektörünün profesyonelleriyle bir araya geldi.

Diyarbakır'da istihdamın yüzde 23'ü inşaat sektöründe!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ'nin Diyarbakır'daki "Ortadoğu inşaat ve belediye ihtiyaçları fuarı" açıldı. Vali Aksoy, “Diyarbakır’daki istihdamın yaklaşık yüzde 23’ü inşaat sektöründe gerçekleşmiştir” diye konuştu.

inşaat sektörü fuar Haberi

inşaat sektörü fuar

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü, 3-6 Mart 2022 tarihleri arasında Diyarbakır’da gerçekleştirilecek olan 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı’nda bir araya gelecek.

Sputniknews'ten Sertaç Kayar'ın haberine göre, ALZ Fuar ve DİFAŞ işbirliğinde gerçekleştirilecek olan fuar ile gündemden düşmeyen inşaat sektörüne ivme kazandırılması planlanıyor.

Merakla beklenen ve ALZ Diyarbakır Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan fuara,  Van, Diyarbakır, Hakkari, Şırnak, Mardin,  Erzurum, Mersin, Elazığ, Bitlis,  Gaziantep, İstanbul, Siirt,Malatya, Niğde ve Şanlıurfa başta olmak üzere 40’a yakın kentten gelecek olan makine mühendisleri, inşaat mühendisleri, müteahhitler, mimarlar, iş insanları ve teknik personel katılım sağlayacak.

Büyük ivme kazandırması bekleniyor

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan ALZ Diyarbakır Genel Müdürü̈ Mehmet Velat Ektirici, son zamanlarda sık sık gündeme gelen fuarın inşaat sektörüne büyük ivme kazandıracağını...