29 / 07 / 2024

inşaat sektörü markalı konut projeleri

inşaat sektörü markalı konut projeleri

Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, inşaat sektöründeki yeni nesil projelerin işsizlik sorununun çözümüne katkı sağlayacağını söyledi.

Emre Ergül, 22 yıllık gazetecilik deneyimini inşaat sektörüne taşıdı!

Sabah ve Habertürk gazetelerinin Yazıişleri Müdürlüğünü yapan Emre Ergül, medyadaki işlerini askıya aldı ve 22 yıllık gazetecilik deneyimini inşaat sektörüne taşıdı.. Emre Ergül, Yunanistan'da ilk Türk markalı projeyi yapıyor..

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektörünün örnek ismi oldu!

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektöründe kadınların neleri başarabileceği konusunda örnek bir isim oldu. Genç yaşta kurduğu Ezgi Mimarlığı, birkaç yılda markalı lüks projelerin çözüm ortağı haline getirdi.

Anadolu Yakası'nda inşaat sektörü hız kazandı!

Kentsel dönüşümle beraber Anadolu yakasında inşaat sektörü hız kazanmaya devam ediyor. Fikirtepe’de markalı büyük konut projeleri, Bağdat Caddesi’nde ise kentsel dönüşüm projeleri ön plana çıkıyor.

İnşaat sektöründe markalı konut projeleri daha çok tercih ediliyor!

Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Türkiye’deki inşaat sektörünün gelişme sürecinden bahsetti. Güral, markalı konut projesi anlayışının Türkiye'deki inşaat sektörünün gelişmesi sonucu ortaya çıktığını belirtti.

Ulaşım projelerinin gelişmesiyle inşaat sektörü hareketlendi!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü İstanbul’da yükselmeye devam ediyor. Ulaşım projelerinin gelişmesiyle hareketlenen gayrimenkul sektöründe, bu bahar da markalı projeler, yerli ve yabancı yatırımcılara farklı seçenekler sunacak.

İnşaat sektöründe 2+1 dairelere talep arttı!

Uptown Incek Satış Direktörü Evren Acar, inşaat sektöründe artık 2+1 dairelerin 3+1 ve 4+1 dairelere göre daha çok tercih edildiğini söyledi. Acar, son dönemlerde özellikle markalı konut projelerinde bir anda değişim olduğunu belirtti.

İnşaat sektörü rotasını yurtdışına çeviriyor!

Türk inşaat sektörü, yurtiçinde yaptığı markalı konutların yanı sıra yurtdışını da ihmal etmiyor. Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Artık yönümüzü yurtdışına çeviriyoruz. Dışarıda çok büyük bir potansiyel var” dedi..

İnşaat sektöründe çalışan sayısı artıyor!

Kentsel dönüşüm ve markalı konut projeleriyle büyüyen inşaat sektöründe istihdam da artıyor. Bu yıl yüzde3.5 büyümesi beklenen inşaatta çalışan sayısı 1.95 milyona ulaştı.

İnşaat sektörüne giren yatırımcı sayısı artıyor!

Son yıllardaki hızlı büyüme inşaat sektörüne yeni giren yatırımcı sayısını giderek artırıyor. Yeni yatırımcılar arasında yıllardır başka sektörlerde çalışan büyük şirketler de var. Son dört yılda 21 büyük yatırımcı markalı konut sektörüne giriş yaptı.

İMSAD: İnşaat sektörü, 2012 yılında büyüme bekliyor!

İMSAD'ın "Ekonomi Beklenti Anketi"ne katılan üyelerin yüzde 69'unun inşaat sektöründe büyüme beklentisi yüzde 4-6 ve üzeri...

İnşaat sektörü, geçen yıl 3. çeyrekte yüzde 10,6 büyüdü!

İnşaat sektörü geçen yıl 3. çeyrekte yüzde 10,6 büyüdü. Geçen yılın 3. çeyreğinde inşaat sektörünün büyüklüğü 15 milyar lirayı aştı

Eser Oteller Grubu inşaat sektörüne giriyor!

İstanbul'da 1997 yılından bu yana otelcilik alanında adımlar atan Eser Oteller Grubu, tecrübesini inşaat sektöründe devam ettirme kararı aldı

Hüseyin Bilmaç: İnşaat sektörünün büyümeme lüksü yok!

İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bilmaç, "2012 yılında inşaat sektörü; cari açığa net pozitif katkısı ile katma değeri yüksek, stratejik bir sektör olarak değerlendirilmeli" diye konuştu

inşaat sektörü markalı konut projeleri Haberi

inşaat sektörü markalı konut projeleri

İnşaat sektörünün önemli aktörleri, yeni nesil konut projelerindeki ‘yaşam merkezi’ kurgusu sayesinde oluşan istihdam potansiyelinin, işsizlik sorununun çözümüne katkı sağlayacağını ifade ediyor.


Türk ekonomisinin omurgası inşaat sektörü, son yıllarda adeta altın çağını yaşıyor. Modern kentleşme kurgusunda, büyük adımlar atan inşaat sektörü temsilcileri, sektörü olduğu kadar ekonomiyi de önemli ölçüde hareketlendiriyor.


Büyükşehirlerde başlayan ve Anadolu’yu da etkisi altına alan markalı konut projeleri ile sektörün seviyesini yükselttiğini vurgulayan Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, projelerin otel standartlarında hizmetlerle kurgulandığını anımsattı. Altuntaş, konut sahiplerinin yaşam standartlarını yükselten bu hizmetlerin ciddi bir istihdam da oluşturduğunu belirtti.


Star Ankara


Haber Sabah'ta şöyle yer aldı;

Türk ekonomisinin omurgası inşaat sektörü, son yıllarda adeta altın çağını yaşıyor. Modern kentleşme kurgusunda, büyük adımlar atan inşaat sektörü temsilcileri, sektörü...