02 / 05 / 2024

İnşaat sektörü yazılım

İnşaat sektörü yazılım

Bursa'da iş takibi süreçlerinin yönetilmesini sağlayan yazılım İmperium ile inşaat sektöründeki yönetim süreçlerinin tümü gerçek zamanlı olarak sisteme girilip, raporlanabiliyor.

Smartdetect Sensör Yazılım Üretim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Smartdetect Sensör Yazılım Üretim Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aleksander Dudnık, Evgenııa Dudnık ve Irına Sotnıchenko Oktay ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı altyapı güvenliğini artırmak amacıyla yeni düzenlemeler için düğmeye bastı. İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

İnşaat sektöründeki zamlara müdahale mi geliyor? Çimento, beton ve demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel fiyat listesi

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatları artan maliyetlerden dolayı yükselmeye devam ediyor. Bugün İstanbul demir fiyatlarına zam geldi. Çimento ve beton fiyatlarına ise zam gelmesi bekleniyor. Peki güncel demir, çimento ve beton fiyatları ne adar? İşte 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İnşaat sektörü, yılın ikinci yarısında hareketlenecek!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından hazırlanan ve merakla beklenen “Hazır Beton Endeksi” 2022 Nisan Ayı Raporu’na göre inşaat sektörünün 2022 yılının ikinci yarısında hareketlenmesi bekleniyor. İşte merakla beklenen o rapor...

İnşaat sektöründen hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

İnşaat sektöründen en güçlü 50 iş kadını listesinde yer alan isimler belli oldu. İşte o isimler...

İnşaat sektörü teknoloji yardımıyla büyüyecek!

Dünya genelinde artan nüfus ile beraber konut ihtiyacı giderek artıyor. 20 yıl geride kalan inşaat sektörü teknolojinin yardımı ile günümüzü yakalayacak.

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

İnşaat sektörü yılın ikinci yarısından umutlu!

2020 yılında ortaya çıkan koronavirüs salgınından en çok etkilenen sektörlerin başında gelen inşaat sektörünün 2021 yılının ikinci yarısında toplanması bekleniyor. 

İnşaat sektörü ve konut dönüşümü hız kazanmalı!

İnşaat sektöründe durağan günler geride kaldır. İki yılın ardında ilk kez yüzde  6,4 büyüyen inşaat sektörü, Türkiye’nin 3. çeyrekte yüzde 6,7 büyüyen ekonomisine 0,5 puan katkı sağlamış oldu. 

Mehdioğlu Mühendislik İnşaat Bilgisayar Ve Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehdioğlu Mühendislik İnşaat Bilgisayar Ve Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ensar Topraktan tarafından kuruldu.

3epolat İnşaat Yapı Ve Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

3epolat İnşaat Yapı Ve Yazılım Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Polat, Ersin Polat, Esra Polat, Sadrettin Polat ve Ülker Polat ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörünü kolaylaştıracak yazılım!

Bursa'da iş takibi süreçlerinin yönetilmesini sağlayan yazılım İmperium ile inşaat sektöründeki yönetim süreçlerinin tümü gerçek zamanlı olarak sisteme girilip, raporlanabiliyor.

Kovid-19 inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgını birçok sektörü ve birçok şirketi olumsuz etkiledi. İnşaat sektöründe de pek çok proje ve yatırım ertelendi. Peki inşaat sektöründe koronavirüs salgını sürecinde neler yaşandı? İşte detaylar...

İnşaat sektörü yazılım Haberi

İnşaat sektörü yazılım

Bursa'da Ulutek Teknopark bünyesinde çalışmalar üreten Oymak Yazılım, inşaat projelerindeki maliyeti düşürmeyi ve yönetim süreçlerindeki yoğun bilgi birikimi gerektiren süreçleri, çok daha pratik ve anlaşılır işlemlere düşüren dijital dönüşüm yazılımını; İmperium ile inşaat sektörüne önemli kolaylıklar sunuyor. Milliet'te yer alan habere göre; inşaat proje yönetimi ve organizasyonu bakımından şirket içi iş atama ve iş takibi süreçlerinin yönetilmesini sağlayan İmperium ile, sahadaki günlük raporları, bağımsız bölüm tamamlanma oranları, proje harcamaları, taşeron görev atamaları, sözleşme, şartname ve stok bilgisi yönetimleri, saha sipariş ve bilgi talepleri, satış, müşteri ve müşteri talepleri gibi inşaat sektöründeki yönetim süreçlerinin tümü gerçek zamanlı olarak sisteme girilebiliyor ve raporlanabiliyor.

App Store ve Google Play Store gibi platformlarda yerini alan yazılım hakkında; firmaların inşaat projelerini yürütürken proje karlılığı, teslimat...