08 / 05 / 2024

İnşaat Sektörünün 2015 yılı hedefleri belirleniyor

İnşaat Sektörünün 2015 yılı hedefleri belirleniyor

Ekonominin lokomotif sektörü inşaat-emlak için 2015 yılının hedefleri, istihdam, finans, sigortacılık hizmetleri ve yapı malzemelerinden dekorasyona çok geniş bir alandaki tüm dinamikler için oldukça önemli.

İzmir'in en çok göç alan 3.kent olmasını inşaat sektörü nasıl yorumladı?

İzmir, 2015’te en çok göç alan 3. kent oldu. Cazibe merkezi haline gelen İzmir’i en çok İstanbullular tercih etti. İzmir inşaat sektörünün önde gelen isimleri bu durumu avantaj olarak değerlendirdi

Beyşehir 2015'de inşaat sektörünün parlayan ilçesi oldu!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in geride kalan 2015 yılında da inşaat sektörünün gözde bir ilçesi olduğunu söyledi.

İnşaat sektörü 2015 yılının ikinci çeyreğinde büyüdü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Eylül 2015 'Aylık Sektör Raporu'nu açıkladı. Buna göre; inşaat sektörü 2015 yılının ikinci çeyreğinde yüzde 2,0 büyüme gösterdi.

İnşaat sektörü, 2015 yılının ilk çeyreğinde yüzde 3.51 küçüldü!

2013 yılının üçüncü çeyreğinden bu yana ivme kaybeden inşaat sektörü, 2014 yılının son çeyreğinde yüzde 2.03, 2015 yılının ilk çeyreğinde yüzde 3.51 oranında küçüldü.

İnşaat sektörünün büyümesi 2015'in ilk çeyreğinde sabit kaldı!

Türkiye ekonomisi, 2015'in ilk çeyreğinde yakalanan yüzde 2,3'lük büyüme ile üst üste 22 çeyrek büyüdü. En küçük büyüme de yüzde 2 ile toptan ve perakende ticarette görülürken, inşaat sektörünün büyüme hızı ise sabit kaldı.

İnşaat sektörünün paydaşları tek platform altında buluştu!

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün oyuncuları ve sektöre destek veren paydaşlardan oluşan üyelerin 1 yıllık yapılanma çalışması sonrasında kurulan Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu (GİİP), 23 Mayıs 2015 tarihinde faaliyetlerine başladı..

Dolar'daki artış Ordu'da inşaat sektörünü etkiledi!

Ordu’da sürekli olarak gelişmekte olan inşaat sektörünün Dolardaki artıştan dolayı olumsuz etkilendiği ve sektörde bir yavaşlama olduğu söylendi..

İş kazalarının en çok yaşandığı sektörlerden biri inşaat sektörü!

"Güvenli iskele, iskelede Güvenlik Projesi" eğitim seminerinde konuşan iş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İs mail Gerim Türkiye'de yıllık meydana gelen kazaların 3'te 1 oranının sadece inşaat sektöründe gerçekleştiğini kaydetti

İnşaat sektöründe iş kazasını standart dışı iskeleler artırıyor!

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim, Türkiye'deki iş kazalarının 3'te 1'inin inşaat sektöründe yaşandığını söyledi.

Kurdaki değişim inşaat sektörünü etkilemeyecek!

Kurdaki değişimin inşaat sektörünü etkilemeyeceğini söyleyen Bulvar İstanbul'un patronu Bilal Aydoğan, "Cezayir'de kur farkı yüzde 45. Ona rağmen iş yapıyoruz. Türkiye'de bir sendeleme olmaz" dedi

TÜMSİAD Eskişehir şubesi inşaat sektörü sorunlarını masaya yatırdı!

TÜMSİAD Eskişehir Şubesi inşaat sektörünün sorunlannın masaya yatırıldığı bir çalıştay düzenledi. Derneğin Sektör Kurulu Başkanı Nail Yiğit öncülüğünde gerçekleştirilen Çalıştayın Moderatörlüğü'nü Cavit Çakır yaptı.

İnşaat sektörü Adana'nın kalkınmasında önemli faktör!

Seyhan belediye Başkanı Zeydan Karalar,İnşaat sektörünün ülkelerin kalkınmasına önemli katkılar sağladığını belirterek, bu anlamada Adana'nın da kalkınabilmesi için de inşaat sektörünün hareketlenmesi gerektiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm inşaat sektörünü olumlu etkileyecek!

Hükümetin gündeminde bulunan, kamu özel ortaklığı ile ihale edilen büyük ölçekli altyapı ve üstyapı projeleri ile kentsel dönüşüm projeleri, inşaat sektörü üretiminin artmasını sağlayacak değerli fırsatlardır.

İnşaat Sektörünün 2015 yılı hedefleri belirleniyor Haberi

İnşaat Sektörünün 2015 yılı hedefleri belirleniyor

Ekonominin lokomotif sektörü inşaat-emlak için 2015 yılının hedefleri, istihdam, finans, sigortacılık hizmetleri ve yapı malzemelerinden dekorasyona çok geniş bir alandaki tüm dinamikler için oldukça önemli. 

Emlak Konut GYO'nun 2015 yılı satış hedefi öngörüleri belirleme çalışmaları sonuçlandı. Emlak Konut GYO'nun tahminlerinin gerçekleşmesi durumunda 2015 yıl sonu itibarıyla toplamda 6.76 milyar TL değerinde, 12 bin 16 adet bağımsız bölümün satışının yapılabileceği öngörülüyor.  Şirket 1. çeyrekte yaklaşık 1.05 milyar lira değerinde 1.519 adet bağımsız bölüm satmayı hedeflediğini...