04 / 05 / 2024

inşaat şirketleri başarıları

inşaat şirketleri başarıları

Uzun yıllar Türk şirketleri için 1 milyar en kritik eşikti. Limak İnşaat, enka İnşaat gibi şirketler bu kritik eşiği geçti...

Ant Yapı Mirny Uçak Terminali’nin inşaatına başladı!

Yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli proje hayata geçiren,Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketleri arasında yer alanAnt Yapı, Rusya’nın Yakutistan Bölgesi’nin Mirny şehrinde yeni bir havalimanı inşaatına başladı.

Moskova'yı onlar inşa ediyor: İşte en çok ciroya sahip inşaat şirketleri!

Moskova’da konut projelerinde en yüksek cirosu olan inşaat şirketleri belirlendi. Emlak portalı Cian ile RBC’nın araştırmasına göre, Ocak-Kasım 2020 sürecinde başkentteki inşaat şirketlerinin ciroları bir yıl öncesine göre yüzde 21 arttı ve 859 milyar rubleye (11,5 milyar dolar) ulaştı.

Kayserililerin ticarette başarılarının sırları!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Emlakkulisi.com okuyucuları için "Kayserililerin ticarette başarılarının sırları!" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o yazısı...

Libya'da Türk inşaat şirketleri için konut potansiyeli büyük!

Türk firmalar, Libya’nın başkenti Trablus’ta 5 bin prefabrik konut inşa edecek. DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, "Libya'da ciddi bir konut ihtiyacı var. Türk inşaat şirketleri için orada çok ciddi bir potansiyel bulunuyor" dedi...

Konkordato talep eden inşaat şirketleri 8 kalem harç ödeyecek!

Konkordato başvurusu yapan inşaat şirketleri, bildirilen alacakları sayısının üç katı tutarında tebligat gideri haricinde konkordato komiserine 5 aylık 5 bin liralık ücret olmak üzere toplam 8 kalem için avans ödemesi yapacak.

TOKİ Adıyaman Çelikhan'da inşaat yeniden başladı!

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde hayata geçirilen Çelikhan TOKİ konutlarında inşaat yeniden başladı. TOKİ konutlarına çalışmalar kırlangıçların yuva yapması nedeni ile ara verişmişti. 

İsmail Kahraman: En çok inşaat yapan başkan benim!

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimindeki saldırısı sonrasında Meclis'te bir çok inşaat çalışmaları başlamıştı. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ''en çok inşaat yapan başkan benim'' dedi. 

İnşaat ruhsatı yenileme harçları 2018!

Yapı inşaat ruhsatı alındıktan sonra belli süreler içinde inşaat tamamlanmazsa ruhsat geçersiz sayılıyor ve yenilenmedi gerekiyor. Peki, inşaat ruhsatı yenileme harçları 2018 ne kadar?

RE/MAX Gökçem, başarıları ile dikkat çekiyor!

RE/MAX Gökçem, başarıları ile dikkat çekiyor. Gayrimenkul alanında yaptığı başarılı çalışmalarla genç yaşında pek çok ödüle layık görülen RE/MAX Broker/Owner’ı Uğur Tosun, dünya genelindeki binlerce RE/MAX ofisi arasında üçün olarak bu başarısını da tescilledi.

İnşaat yatırımcılarının gözü Torbalı'ya çevrildi!

İzmir'de son dönemde inşaat sektöründe hareketlilik yaşanıyor. Bu hareketlenme ile inşaat yatırımcılarının gözü Torbalı'ya çevrildi. 

İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

İBB metro projelerine hız vermeden devam ediyor. İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattına 9 metro daha eklendi. Geçtiği bölgedeki gayrimenkul fiyatları artıran metro hatlarını sizin için derledik. İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

Sakarya Söğütlü'de 500 konutun inşaatına başlandı!

Sakarya Söğütlü'deki konut sorunu çözülüyor. Yiysa İnşaat, bölgede 500 konutun inşaatına başladı. İlçede 4 bine yakın işçi çalışıyor.

Çankaya'da spor kompleksinin inşaatına başlandı!

Ankara Çankaya Belediyesi, 4 Ayda 24 Eser sözünü yerine getiriyor. Çiğdem Mahallesi'nde inşaatına başlanan yeni yüzme havuzu ve spor kompleksinde çalışmalar hızlandı.

inşaat şirketleri başarıları Haberi

inşaat şirketleri başarıları

Tüm dünyada şirketlerin büyümesinde "kritik eşik” olarak, 100 milyon, 500 milyon, 1 milyar, 5 milyar, 10 milyar, 25 milyar, 50 milyar ve 100 milyar rakamları kabul ediliyor. Şirketlerin bu bariyerleri, ne zaman ve ortalama ne kadar sürede geçtikleri ise büyüme performansını okumada en önemli gösterge olarak görülüyor. 

Capital Dergisi'nden Özlem Aydın Ayvacı'nın haberine göre; uzun yıllar Türk şirketleri için 1 milyar en kritik eşikti. Ancak TL'nin değer kaybı ve pek çok şirketin 1 milyar TL eşiğini yakalamasıyla işler değişti. Türkiye'nin devler ligindeki ilk 100'e girmek için artık en az 5 milyar TL ciro hedefleniyor.

"HER YIL DÖVİZ CİNSİNDEN YÜZDE 5 BÜYÜME HEDEFLİYORUZ"

MURATHAN DORUK GÜNAL / MAPA İNŞAAT CEO'SU

"ANAHTAR SEKTÖRLERDEYİZ" 

Mapa İnşaat'ı 1976 yılında Mehmet Nazif Günal kurdu. İlk...