05 / 05 / 2024

İnşaat teknolojisi

İnşaat teknolojisi

Yüksek Mimar Banu Binat, gayrimenkulle ilgili tüm parametreler hakkında bilinmesi gerekenlerden bahsetti. İşte Binat'ın o yazısı...

İşte geleceğin İnşaat teknolojileri!

Teknoloji her anlamda gelişiyor. Türkiye ekonomisinin en önemli dinamiklerinden birisi olan inşaat sektörüde akıllı binalar kavramı değişiyor. İnşaat teknolojilerindeki yenilikler binalara yansıyacak.

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Damla Toprakçı ve Özlem Mecit ortaklığında kuruldu.

Mercan Çevre Teknolojisi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Çevre Teknolojisi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Malatya’da kaç tane hasarlı bina var?

Malatya İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı ve İnönü Üniversitesi İnşaat Mühendisliği, İnşaat Teknolojisi Bölümü Öğretim Görevlisi Vehbi Aluçlu, Malatya'da meydana gelen deprem sonrası bölgede oluşan hasar ve binalarda dikkat edinilmesi gerekilenler hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Coverings Uluslararası İnşaat Teknolojisi Fuarı 9 Nisan'da başlıyor!

Coverings Uluslararası İnşaat Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı 9 - 12 Nisan 2019 tarihleri arasında Orlando'da düzenlenecek. Fuara sektörün önde gelen 1100 firmasının katılım sağlaması amaçlanıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ser Deniz Teknolojisi İnşaat Sualtı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Deniz Teknolojisi İnşaat Sualtı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümramiye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Eryılmaz tarafından kuruldu. 

Mesa, teknolojisi ve deneyimiyle inşaat sektörünü geliştiriyor!

İnşaat sektörünün güçlü bir markası olarak tanınan MESA, 48 yıldır faaliyetlerine devam ediyor. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "Konut içinde iletişim için gelişmiş teknolojiyi kullanıyor, diğer akıllı ev teknolojileri için de ideal alt yapıyı sunuyoruz." diyor.

İnşaat Teknolojisi öğrencileri köprü inşaatlarını inceledi!

Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programı öğrencileri, Amasya çevre yolundaki şehzadeler grubu köprüleri ve Amasya-Erzincan karayoluna bağlanan köprü inşaatlarına teknik gezi düzenlediler.

İnşaat teknolojisi gürültü sorununu çözecek!

İnşaat sektöründeki yoğun rekabet, rakiplerinin önüne geçmeye çalışan firmaları yeni arayışlara yöneltiyor. Firmalar, komşular arasında bazen hayatı çekilmez hale getiren gürültü sorununu yok eden çözümler üretiyorlar.

Amasya Üniversitesi İnşaat Teknolojisi öğrencileri 3. köprüyü inceledi!

Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programı öğrencileri, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne teknik gezi düzenlediler. Ali Selvi, “Bilgiyi yerinde görmeleri amacıyla bir dizi teknik gezi düzenlemeye devam ediyoruz. " dedi

İstanbul Epoksi Teknolojisi İnşaat Gıda Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Epoksi Teknolojisi İnşaat Gıda Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de Kerime Kanbur, Sakine Bozdağ ortaklığında kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Korkuteli Meslek Lisesi inşaat teknikeri yetiştiriyor!

Antalya Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi' nin bünyesinde açılan İnşaat Teknolojisi Bölümü' nde eğitim gören öğrenciler, mezun olduklarında "İnşaat teknikeri" olarak görev yapacaklar....

İnşaat teknolojisi Haberi

İnşaat teknolojisi

Gayrimenkul gazetemiz, tüm bireylere yaşam alanları ile ilgili en doğru seçimleri yapabilmeleri için yol gösterici bir yayın olmak üzere yola çıkıyor. Odağına önce insanı alan bu gazetede gayrimenkulle ilgili tüm parametreler hakkında bilinmesi gerekenleri, uzmanlarının da katkılarıyla paylaşacağız. Beklentileri yüksek, nitelikli tercihler yapan bireylerin, inşaat kalitesini değiştirebileceğine inanıyoruz. 


Her birey kendi fiziksel çevresini yani kendi yaşam alanını oluşturur, bunlar biraraya gelerek sonunda kentlerimizi şekillendirir. Doğanın tasarlanarak, müdahale edilerek şekillenmesi ile oluşan çevreler artık fiziksel çevredir, tamamen insan eliyle oluşturulmuş ve şekillendirilmişlerdir. Ama unutulmamalıdır ki fiziksel çevreler de insanı şekillendirir. Bu konuda ne kadar bilinçliyiz? Ne kadar doğru tercihler yapıyoruz? Bir bina sizi hasta edebilir, mutsuz edebilir, çalışmanızı zorlaştırabilir hatta hayatınızı kaybetmenize bile sebep olabilir ya da tam tersi, bir bina...